Linda Skugge marknadsför skidåkning

Skidorten Stöten i Sälen ska under vintern lansera Sveriges första realitysåpa i fjällmiljö, kallad c/o Stöten. En annorlunda marknadsföring och bakom jobbet står Linda Skugge.

Stötens 200 säsongsanställda kommer att blogga/twittra/facebooka/youtuba/bambusa om sina liv och vardag. Det blir allt från romantik till grå vardagsmorgon, skratt och tårar. Och givetvis en hel del skidåkning. Det blir första gången i Sverige en stor arbetsplats låter alla sina anställda berätta om sina liv i en blogg - på arbetstid.

- Stöten är en perfekt miljö för en arbetsplatsbaserad såpa. Det är en spännande tid för alla våra säsongsanställda. Många tar steget ut i vuxenlivet hos oss, och det hinner hända mycket på en skidanläggning under en vintersäsong, säger Malin Thorsen, marknadschef på Stöten i Sälen.

- Bloggar och Facebook är en del av vår vardag idag, därför känns det naturligt att också Stöten finns där våra gäster finns. Här kan vi nå våra gäster på ett sätt som traditionell marknadsföring inte alltid lyckas med.

Uppdraget att leda satsningen har gått till Linda Skugge som i år har startat en kommunikationsbyrå. Nu får hon Stöten som kund.

- Detta är en fantastisk chans för alla ungdomar, en blogg är vad man gör den till. Detta kan ta dem vart de vill bara de kämpar och är smarta. Det blir en bloggsåpa av sällan skådat slag. Jag hoppas att nya Blondinbella-stjärnan tänds där uppe i pisten. Det är intressant att se hur unga killar och tjejer lever idag, och spännande att få se vilka som blir stjärnorna på Stöten.

Gustaf (inte verifierad)

tors, 2009-11-05 09:23

1. Vad fan är...

är twittra och bambusa????

AIK Bandyförening och SvartGul Bandy utreder just nu av Skatteverket. Det handlar om från vilket konto spelarnas och ledarnas löner har kommit. ”Jag har hela tiden tyckt att det är fel eftersom det inte är SvartGul Bandy som betalat ut lönerna utan att det är föreningen som har gjort det”, säger Ingemar Andreasson, handläggare på Skatteverket, till SVT Sport.

Åbytravet byter vd.Johan F Lundberg får lämna sin roll och ersättare blir förre vd:n Kenneth Thollström. 

– Efter flera år av tunga investeringar måste vi ta ett steg framåt och lägga ökat fokus på lönsamhet och förbättrade intäkter, säger ordföranden Fredrik Tenfält. 

SKF fortsätter som huvudpartner till Gothia Cup. Det nya avtalet sträcker sig till 2022 och parterna tittar nu på hur de kan utveckla det nära samarbetet som byggts upp under många år. Högt upp på önskelistan: en utbyggnad av SKF Arena på Heden till nästa sommar.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”  The same procedure as last…”. Det passar sannerligen in på rättighetsföretaget ISP Sport under de här dagarna. Lagom som de nya avtalen för SHE, damhandbollen, hade avslöjats kom nästa presentation. ISP har snickrat ihop en överenskommelse mellan Kopparbergs/Göteborg FC och Prioritet Finans.

Svenska sporträttighetsagenturen Spring Media har inlett ett samarbete med Red Bee för att lansera Wnited /juːˈnaɪtɪd/– världens första globala streamingtjänst tillägnad damfotboll. Presentationen skedde på måndagen under Sportel Monaco. 

IFK Göteborg tog hjälp av agenten Denis Celebic vid 17-åringen Benjamin Nygrens övergång till Genk, en affär på runt 40 miljoner. Denis Celebic fick tre miljoner kronor för besväret. Han har fungerat som förmedlare mellan klubbarna. Det är förbjudet att använda agenter när spelaren är under 18 år.