Nilsmark köpte Sveriges dyraste hus

Catrin Nilsmark har inga problem med att glömma att hon åkte ur ”Mästarnas Mästare”. I Stockholm har hon tillsammans med finansmannen Per-Uno Sandberg köpt årets hittills dyraste villa i Sverige.

Paret har gett 33 miljoner kronor för it-profilen Johan Hernmarcks villa i Danderyd, rapporterar Affärsvärlden.

Catrin Nilsmark är förra golfstjärnan som numera har lagt av och ägnar sig en del åt föreläsningar. Hon uppmärksammades i tv-serien Mästarnas Mästare, men åkte nyligen ur programmet sedan hon hade förlorat nattduellen där det gäller att fånga ett fallande svärd. Förre boxaren Arman Krajnc var sekunden snabbare än Nilsmark som tvingades lämna programmet och Malta.

Golfproffset är numera tillsammans med Per-Uno Sandberg som av Affärsvärlden beskrivs som en finansdoldis. Han är storägare i Skistar med ett innehav av drygt 1,5 miljoner aktier och han ingår även i bolagets styrelse.

Catrin Nilsmark och Per-Uno Sandberg har tillsammans bolaget Catrin fore Green AB som omsatte 812 000 kronor 2008.

Paret har fastnat för Johan Hernmarcks villa i Danderyd och tyckte huset var värt 33 miljoner kronor.

De var affärskompanjoner och betraktades som ett radarpar i Göteborg. Ola Serneke och Nils Wiberg, två förmögna och framgångsrika företagare, därtill mycket idrottsintresserade personer som stod bakom förverkligandet av landets förnämsta multiarena i Kviberg.I dag räddar de två mångmiljonärerna, på var sitt sätt, IFK Göteborg från undergång.

Flera Premier League-klubbar fejkar sina publiksiffror avslöjar BBC, som har granskat samtliga PL-klubbar genom att jämföra klubbarnas officiella publiksiffra med den som polis och myndigheter har rapporterat.

 Som mest har en publiksiffra ”ökat” med upp till 12 000 åskådare den gångna säsongen. 

- Vi fick en Golf Cab och 80 000 D-mark (320 000 sek) när vi vann VM 1974, erkände Sepp Maier, en av Tysklands genom tiderna största målvakter, när han nyligen gästade ett höstfagert Kopparvallen i Åtvidaberg för en nostalgiafton..

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Totalt får 72 idrottare Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrotts-stipendium. Förutom summan på 50 000 kronor så ingår resursstöd från Riksidrottsförbundet i idrottspsykologi, idrottsmedicin, idrottsfysiologi och idrottsnutrition. Dessutom är alla elitidrottare inbjudna till ett läger under tre dagar på Bosön. 

 ATG har slutit ett partneravtal med TVG som är USA:s största tv-nätverk för trav- och galoppsport.. Det innebär att 45 miljoner amerikanska tv-hushåll fårmöjligheten att spela på ATG:s produkter. 

Nu är det klart att Discovery tillsammans med PGA Touren lanserar den nya streamingtjänsten GOLFTV. Med över 2000 timmar golf i världsklass varje år samlas all den bästa golfen på ett och samma ställe för alla golf-fans.

Ena dagen talas det om skulder och hot, nästa dag har klubben planer på att värva hem en av de främsta svenska proffsspelarna utomlands under senare år. Helsingborgs IF vill bygga vidare och tanken är att det ska ske med 34-åriga Alexander Farnerud.