Nilsmark köpte Sveriges dyraste hus

Catrin Nilsmark har inga problem med att glömma att hon åkte ur ”Mästarnas Mästare”. I Stockholm har hon tillsammans med finansmannen Per-Uno Sandberg köpt årets hittills dyraste villa i Sverige.

Paret har gett 33 miljoner kronor för it-profilen Johan Hernmarcks villa i Danderyd, rapporterar Affärsvärlden.

Catrin Nilsmark är förra golfstjärnan som numera har lagt av och ägnar sig en del åt föreläsningar. Hon uppmärksammades i tv-serien Mästarnas Mästare, men åkte nyligen ur programmet sedan hon hade förlorat nattduellen där det gäller att fånga ett fallande svärd. Förre boxaren Arman Krajnc var sekunden snabbare än Nilsmark som tvingades lämna programmet och Malta.

Golfproffset är numera tillsammans med Per-Uno Sandberg som av Affärsvärlden beskrivs som en finansdoldis. Han är storägare i Skistar med ett innehav av drygt 1,5 miljoner aktier och han ingår även i bolagets styrelse.

Catrin Nilsmark och Per-Uno Sandberg har tillsammans bolaget Catrin fore Green AB som omsatte 812 000 kronor 2008.

Paret har fastnat för Johan Hernmarcks villa i Danderyd och tyckte huset var värt 33 miljoner kronor.

Framträdande partner och mycket folk på läktarna i Malmö Arena. Men Malmö Redhawks har ekonomiska problem. Klubben hotas av ett underskott på uppemot 15 miljoner

Sveriges längsta permanenta racingbana byggs i Skellefteå. Nu har STCC  skrivit ett 10-årigt avtal med Skellefteå Drive Center.Därmed blir det möjligt att återinföra klassiska Midnattsolsloppet som inte har arrangerats på 50 år. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Nu ska Dynamite Cheerleading får hjälp av Northen Link PR för att föreningen ska bli mer känd. Dynamite Cheerleading är en av landets största och äldsta cheerleadingföreningar, grundad för snart 30 år sen.

Östersund var inte långt ifrån att bli en vinnare i dubbelmötet med Arsenal. London-klubben drog dock det längsta strået till slut, men det fanns stora vinnare. Östersunds vinst på bortaplan bidrog till att tre kuponger på Europatipset lyckades pricka in 13 rätt och 1 miljon kronor i vinst.

Helgläsning: Svante Samuelsson var klubbchef i Kalmar FF 2006-2016. Under 2013-2014 upplevde Svante sin mest dramatiska tid i KFF.  Klubbens målvakt Etrit Berisha plötsligt var registrerad för två klubbar i italienska Serie A.