Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-01-24    

En oundviklig konflikt med kulturen!

Blogg: SKL:s nya anläggningsrapport är självfallet något som alla förbundsstyrelseledamöter måste läsa. Men så har vi det här med kulturen, skriver Dan Persson.

Säger nej till mer idrott i skolan

Affärer: Forskare från Lunds universitet kan påvisa att idrott i skolan varje dag är mycket effektivt. Men det räcker inte som skäl för idrottsminister Gabriel Wikström som säger nej till mer idrott.

Fortsatt dödskamp för pressad klubb

Affärer: Det är en dödskamp som får många idrottsledaren att känna rysningar. Måtte vi aldrig hamna ens i närheten, tänker åtskilliga när de hör speedwayklubbens förtvivlade ansträngningar undan konkurs.

I SKL:s utredning om framtidens villkor för idrotten presenteras oroande fakta. Idrotten förlorar mot kulturen! Foto: TT

 

Gabriel Wikström är idrottsministern som fick uppgiften att deklarera regeringens nya inställning - det blir inte mer skolidrott! Foto: TT

 

Per-Erik "Perka" Holmström, ja, vi säger bara - läs den texten och möt en mästerfixare i alla bemärkelser.

 

Mästerfixaren och hans kineser...

Namn: Han lade ett bud på New York Islanders, bygger upp bandyn i Kina och arbetar för att få in sporten på OS-programmet. I går hamnade han med sina kineser på västgötaslätten utan bagage...

Gigantisk miljonfest i Ulricehamn

Krönika: 55 000 personer betalade entré, säg att de köpte biljetter för i snitt 300 kr per person plus all försäljning vid serveringar och i kiosker. Världscupen i Ulricehamn hade åtskilliga vinnare, skriver Thomas Ejderhov.

Då bryter ju 8-åringen mot lagen

Krönika: - Farfar, vi gör en straffslagstävling, först till nio, jag är Neuer och du börjar att skjuta, säger åttaåringen. Han är redan för att det ska tävlas. Men då bryter han ju mot svensk idrotts lagstiftning... skriver Curt Einarsson.

Gör affärer i träningsoverall

Krönika: Det moderna sportkontoret är en hybrid som behöver både träningsoveraller och kostymer! Och var rädd om eldsjälarna, skriver Martin Carlsson-Wall.

Stjärnklubbarna i öppen kamp

Affärer: Manchester United visar en fantastisk tillväxt enligt rapporten Football Money League från Deloitte. Trots sportsliga motgångar tjänar klubben mer pengar än någonsin.

Hästen visade väg till succéföretag

Affärer: Ola Torstenson jagade segrar på hästryggen utan att uppnå den stjärnstatus han drömde om. Men utan sadel och utanför paddocken använde han tävlingsinstinkten med desto större framgång.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera