Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-01-20    

Hit kom över 2 miljoner personer

Arena: Förra året besökte 2 015 000 personer något av de 272 evenemang som genomfördes på Stockholm Live’s arenor i Stockholm. Det är rekord. Igen. Förra rekordet, på dryga 1,8 miljoner besökare, sattes 2015.

Fler overaller i kommersialismen

Krönika: Det moderna sportkontoret är en hybrid som behöver både träningsoveraller och kostymer! Och var rädd om eldsjälarna, skriver Martin Carlsson-Wall.

Golfens väg till ännu större framgång

Blogg: Alla grupper är lika viktiga men livsstilsgolfare och tävlingsgolfare har olika behov, Sällangolfare och frekventa likaså. Mest viktigt är att ta hand om alla nya medlemmar, skriver Dan Persson.

Över 2 miljoner personer besökte något av 272 evenemang på Stockholm Live’s arenor i Stockholm. Det är rekord. Igen. 

 

Ola Torstenson är en entreprenör av stora mått. Hans hästintresse är grunden till ett företag med en omsättning i dag på 86 miljoner. 

 

Golf kan aldrig bli för dyrt, hävdar Dan Persson. Läs om hur motiverar det påståendet.

 

Stjärnornas ekonomiska krig

Affärer: Manchester United visar en fantastisk tillväxt enligt rapporten Football Money League från Deloitte. Trots sportsliga motgångar tjänar klubben mer pengar än någonsin.

Kärleken till hästen byggde företag

Affärer: Ola Torstenson jagade segrar på hästryggen, men uppnådde aldrig den stjärnstatus han drömde om. Men utan sadel och utanför paddocken använde han tävlingsinstinkten med desto större framgång.

Klassisk arena räddas och renoveras

Arena: En av Sveriges mest klassiska arenor ska rustas och behålla sitt ursprung men i ny form. Uppsala kommun värnar om Studenternas IP som ska bli modern för runt 39 miljoner.

Vi kan börja tro på ett nytänk

Krönika: Barn- och ungdomars rättigheter i idrotten diskuteras flitigt. Som förändrade regler i fotboll som nu ska införas. Men mycket tyder på att den nya modellen blir bra, skriver Johan R Norberg.

Stjärnorna tävlar mitt i affären!

Event: Varuhuset håller öppet som vanligt. Men där, bland montrar och femtioelva tusen prylar ska några av svensk friidrotts stjärnor tävla. Javisst, mitt i köprushen gör Bauhaus något synnerligen ovanligt.

E-sporten vill bli erkänd som idrott

Med en förmåga att organisera ungdomar, en explosionsartad utveckling av antalet utövare och en mångmiljonindustri i ryggen vill Svenska e-sportförbundet in i RF.

1 miljon till de allra tuffaste

Event: Tänk dig, du ska springa och simma 75 km över och mellan 26 öar i Stockholms skärgård. Det tar minst åtta timmar - och blir en första strapats mot 1 miljon kr.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera