Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-01-05    

Idrotten får ytterligare 200 miljoner

Affärer: Regeringen skjuter till ytterligare pengar för att stötta idrotten i ansträngningarna runt sociala projekt. Regeringen satsar närmare 200 miljoner kronor för att föreningarna ska orka med alla åtaganden.

Värva kanslisten, inte mittfältaren!

Krönika: Kansliet behöver mer kärlek – svensk idrott behöver en strategi för att skapa moderna sportkontor, skriver Martin Carlsson-Wall i sin debut som krönikör på Idrottens Affärer.

Unikt samarbete mellan IA och Handels

Affärer: Idrottens Affärer och Handelshögskolan har enats om ett samarbete med målsättningen att skapa ett nytänk och föreslå innovationer inom idrotten.

Våra motionsvanor förändras och nu måste arrangörerna anpassa utbudet av tävlingar och prövningar efter nya trender. 

 

Martin Carlsson-Wall, associate professor och chef för Center for Sports and Business, är ny krönikör hos Idrottens Affärer. 

 

Handelshögskolan i Stockholm och Idrottens Affärer blir samarbetspartners i syfte att inspirera idrottsrörelsen.

De är inte lika självklara längre

Event: Många miljoner kronor har strömmat in i takt med tusentals löpare och cyklister. Men deltagarna är inte lika självklara längre. Motionsbranschen i Sverige måste tänka nytt.

Välkommen till verkligheten!

Krönika: Vi kan ofta inte ingripa utan bara se på när det uppstår bråk vid våra arrangemang. Ändå är det vi som får skulden, skriver Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson och bjuder in inrikesminister Anders Ygeman till Swedbank stadion.

Det borde inte RF-basen ha sagt

Blogg: Det är ok att acceptera strukturer som förtrycker kvinnor eftersom fler då kan idrotta. Nej, här borde Björn Eriksson ha hållit inne med sin åsikt, skriver Dan Persson.

Det går inte att bara vända blad

Krönika: Människosmugglarna, spritsmugglarna, knarksmugglarna, terroristerna - idrottsfuskarna; någon som inbillar sig att de inom överskådlig tid kommer att besegras?, skriver Åke Stolt.

Gråterskorna må förlåta...

Krönika: Så ”gråterskorna” må förlåta, men under 2017 liksom inom överblickbar framtid arbetar RF på uppdrag av föreningsidrotten och inget annat. Det är det vi har mandat att göra, skriver Björn Eriksson.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera