Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-01-26    

OS-elden kan slockna för tidigt...

Krönika: En svensk OS-ansökan tar sakta form, men politiska krafter sägs ha präglat utredningen och den slutliga presentationen kommer inte att locka IOK, skriver Thomas Ejderhov.

Inte heller läpparnas bekännelser

Krönika: Tretton (13) nanogram clostebol per milliliter. Väldigt lite, knappt mätbart. Prestationshöjande? Nej! Någon som tror att Therese Johaug smörjt läpparna för att bli en bättre skidåkare? Inte det heller, skriver Åke Stolt.

Serneke bakom gigantisk satsning

Arena: Ola Serneke tar sats igen. Entreprenören bakom jättearenan i Kviberg i Göteborg vill nu komplettera anläggningen med en enorm skidhall för utförsåkning samt en unik multisportarena. Och lite till...

En svensk OS-eld kanske inte ens behöver tändas... skriver Thomas Ejderhov. Foto: TT

 

Vilken medicinsk amatör hade motsagt den läkare som gett ett så otvetydigt besked, undrar Åke Stolt. Foto: TT

 

Håkan Loob, den främste hockeyspelare vi någonsin har haft, anser Gunnar Svensson. Foto. TT

 

 

Håkan Loob, störst av alla

Krönika: Ingen annan svensk är i närheten av Håkan Loob. Han är unik i svensk hockey ur flera bemärkelser. Frågan är vad han hittar på härnäst, skriver Gunnar Svensson.

Dags för sovmorgon följt av gympa

Krönika: Idrotten har och tar ett stort ansvar för ungdomars hälsa. Jag skulle gärna se att även skolan bidrar ytterligare. Gärna med längre sovmorgon följt av en timmes fysisk aktivitet varje dag, skriver Hans Sahlin.

När en föräldrar blir riktigt arg

Krönika: Det är en viss känsla när man får det stora förtroendet att få inblick i en förenings verklighet. Det är svårt att förklara men när man direkt vill gå med och vara en del av den så förstår ni storheten i det, skriver Lisbet Olofsson.

90 ofattbara miljoner...

Transfers: Med stora ihållande leenden tog AIK:s sportchef Björn Wesström och vd:n Mikael Ahlerup emot i Solna. Inte undra på, de har genomfört den största spelaraffären någonsin i svensk fotboll.

Succé igen - 9 000 biljetter sålda

Event: Intresset för alpina världscupen i parallellslalom i Hammarbybacken, Stockholm, har varit enormt. På torsdagen stängdes försäljningen efter att de sista av totalt 9 000 biljetterna sålts ut.

Säger nej till mer idrott i skolan

Affärer: Forskare från Lunds universitet kan påvisa att idrott i skolan varje dag är mycket effektivt. Men det räcker inte som skäl för idrottsminister Gabriel Wikström som säger nej till mer idrott.

Mästerfixaren och hans kineser...

Namn: Per-Erik ”Perka” Holmström lade ett bud på New York Islanders, bygger upp bandyn i Kina och arbetar för att få in sporten på OS-programmet. I går hamnade han med sina kineser på västgötaslätten utan bagage...

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera