Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-01-09    

Stina Nilsson är redan miljonär

Namn: Stina Nilsson tvekade lite inför Tour de Ski. Hon till och med frågade sig själv om hon skulle delta... Hon ställde upp, fick sitt genombrott och tjänade 682 000 kr i prispengar.

Glöm idrottens barnombudsman!

Blogg: Ingen fråga är viktigare för Riksidrottsförbundet än att få förtroendet från miljoner föräldrar, men glöm förslaget om en egen barnombudsman, skriver Dan Persson.

Idrotten får inte ha särskilda regler

Krönika: Patrik Sjöberg och jag föreslår en idrottsombudsman för barn för att en utredning leder till en fördjupning i ämnet och vi presenterar ett konkret förslag, skriver Saila Quicklund, moderat riksdagsledamot, angående Dan Perssons kritik.

Stina Nilsson är svenska folkets nya favorit. Och inte nog med det, Stina börjar bygga kapital. Foto: TT 

 

Debatten runt ungdomsidrott är ständigt pågående. Nu har Idrottens Affärer tre nya artiklar angående ämnet. Foto: TT 

 

Mera ungdomsidrott. Moderaterna Saila Quicklund föreslår tillsammans med Patrik Sjöberg att en barnidrottsombudsman ska inrättas – det tycker Dan Persson inte alls. Läs om deras åsikter. Foto: TT

Var fjärde ungdom vill inte tävla

Krönika: Året 2016 har passerat. Ett år fyllt med utveckling och utbildning i de fyra nya strategierna. Jag har aldrig förr hjälpt så många föreningar att processa fram nya sätt att driva sin förening, skriver Lisbet Olofsson.

Idrotten får ytterligare 200 miljoner

Affärer: Regeringen skjuter till ytterligare pengar för att stötta idrotten i ansträngningarna vid sociala projekt. 200 miljoner kronor ska bidra till att föreningarna orkar med alla åtaganden.

Värva kanslisten, inte mittfältaren!

Krönika: Kansliet behöver mer kärlek – svensk idrott behöver en strategi för att skapa moderna sportkontor, skriver Martin Carlsson-Wall i sin debut som krönikör på Idrottens Affärer.

Unikt samarbete mellan IA och Handels

Affärer: Idrottens Affärer och Handelshögskolan har enats om ett samarbete med målsättningen att skapa ett nytänk och föreslå innovationer inom idrotten.

De är inte lika självklara längre

Event: Många miljoner kronor har strömmat in i takt med tusentals löpare och cyklister. Men deltagarna är inte lika självklara längre. Motionsbranschen måste förändras.

Han vill se Ygeman på läktaren

Krönika: Vi kan inte ingripa utan bara se på när det uppstår bråk vid våra arrangemang. Ändå är det vi som får skulden, skriver Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson och bjuder in inrikesminister Anders Ygeman.

Varannan svensk får godkänt

Nu vet vi eller kan anta hur kompisen, kollegan eller grannen tränar, om, när och hur de gör det. Varannan svensk tränar två-tre gånger i veckan, åtta procent tränar aldrig...

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera