Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-01-30    

Så tänker RF inför framtiden

Blogg: Riksidrottsförbundets nya ”Intressepolitiskt program” väcker nyfikenhet. Men lägg ner diskussionen om att slippa beskattning vid kommersiell verksamhet! skriver Dan Persson.

En tjej ensam med sina tankar

Krönika: Efter tävlingar som inte gick så bra, uteblev klapparna på axeln, och blickar riktades istället rakt fram, för att inte kännas vid den unga, bedrövade och ensamma flickan som passerade, skriver Ulrika Pizzeghello.

Dubbel så dyrt än Percys arena

Krönika: Dyr och försenad, men nu har Royal Arena slutligen blivit invigd. Danmarks svar på Percy Nilssons Malmö Arena – som innebär jämförelse och konkurrens på samma gång, skriver Anders Olshov.

Royal Arena, en mycket ståtlig arena, dubbelt så dyr som den på andra sidan sundet, Percy Nilssons Malmö Arena som nu får konkurrens.
 
En arg idrottsförälder, hur ska en klubb agera i det läget? Lisbet Olofsson skriver om problemet. Foto: TT
 
"Tjockis, idiot", läste HV-målvakten Fredrik Pettersson Wentzel i ett Facebook-mail från en Leksandssupporter! Vad gör en förening i den situationen?

 

 

Dags för sovmorgon följt av gympa

Krönika: Idrotten har och tar ett stort ansvar för ungdomars hälsa. Jag skulle gärna se att även skolan bidrar ytterligare. Gärna med längre sovmorgon följt av en timmes fysisk aktivitet varje dag, skriver Hans Sahlin.

Supportern alla klubbar vill slippa

Plötsligt upptäckte HV71:s målvakt Fredrik Pettersson Wentzel ett meddelande på sitt Facebook-konto. Så vedervärdigt skrivet, så avskyvärt att... Ja, vad ska hans klubb göra? Hur ska hans klubb agera?

Slåss om 600 000 kr inför 9 200 åskådare

Event: Inte nog med intresset, 9 200 biljetter är sålda till alpina världscupen i parallellslalom i Hammarbybacken på tisdag kväll, Nu avslöjas att potten till segrarna är uppe i 600 000 kr.

När en föräldrar blir riktigt arg

Krönika: Det är en viss känsla när man får det stora förtroendet att få inblick i en förenings verklighet. Det är svårt att förklara men när man direkt vill gå med och vara en del av den så förstår ni storheten i det, skriver Lisbet Olofsson.

Super Bowl skapar nya event i Sverige

Event: Super Bowl närmar sig – och därmed också evenemang för kvällspigga som vill se spektakulära touchdowns inpå småtimmarna i ett av världens största idrottsevent.

Trots allt, ett OS är välkommet!

Krönika: Stockholm har problem med infrastrukturen, dvs milslånga bilköer, problem med akutsjukhusen, problem med segregation och utanförskap. Samt brist på bostäder. Men... skriver Cecilia Giertta.

Serneke bakom gigantisk satsning

Arena: Ola Serneke tar sats igen. Entreprenören bakom jättearenan i Kviberg i Göteborg vill nu komplettera anläggningen med en enorm skidhall för utförsåkning samt en unik multisportarena. Och lite till...

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera