Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-02-09    

Olsson skall dirigera Den Girige

Krönika: Ryktet löd; maktkampen intensifieras i svensk fotboll. Här kommer dementin, de har funnit var sin roll, skriver Åke Stolt.

En dryg skåning som visste

Krönika: ”Det är för mycket sport inom idrotten”. En av svensk hockeys mest klassiska uttalande. Signerad Percy Nilsson i slutet av 80-talet. Hur är det men honom numera? frågade Gunnar Svensson.

Utan stöd, men med jättepotential

Blogg: 3 miljoner svenskar bowlar varje år. Bowling är ur det perspektivet en av våra största sporter. Ett av RF:s förbund med en väldigt hög potential, skriver Dan Persson.

Percy Nilsson hade en stark övertygelse och följde den. Läs om 73-åringens liv runt Malmö Redhawks och Malmö Arena.

 

Bowling och curling är två fantastiska alternativ men curling saknar hallar. Bowling har däremot stor potential, betonar Dan Persson.

 

Fritidsbanken finns nu på 30 orter och i takt med tiden uppstår nya platser med gratis utlåning av idrottsgrejor.

Det finns bara en som Micke...

Namn: Micke Thorén behärskar konsten att töja 24 timmar. Det är mannen bakom En Svensk Klassikers totala förvandling. Ni måste förresten läsa om hur han har date med sin hustru på lördagmorgnar...

Bankdirektören ger bort allt

Här är bankdirektören som vill låna ut hur mycket som helst utan att tjäna en enda krona. David Mathiasson är verksamhetsledare för Fritidsbanken som har massor av sport- och idrottsutrustning som man gladeligt lämnar ut.

Glöm TV:n, framtiden är här

Krönika: Vi ska leva våra liv i appar. Då får vi en "seemless service" och leverantörerna vet vad vi håller på med varenda nanosekund, skriver Jonas Persson angående gårdagens TV-tittande och morgondagens totalt annorlunda beteende.

NHL-stjärnan köper fem krogar

Namn: Loui Eriksson skrev på ett sex-årskontrakt med Vancouver Canucks värt 320 miljoner kronor, men planerar för framtiden i Sverige. Nu köper han inte mindre än fem krogar hemma i Göteborg.

Det blev e-sportens genombrott

Krönika: 2016 var på många sätt ett rekordår för e-sporten. Det var året då den största internationella arenaturneringen i e-sport arrangerades i Sverige någonsin, skriver nye krönikören Alexander Hallberg som ska bevaka just e-sport.

Spelade i Blåvitt, men är inte sponsor

Han gick från det ena pojklaget till det andra och nådde också IFK Göteborgs juniorlag. I dag har han byggt ett framgångsrikt företag med ett börsvärde om 25 miljarder kr. Men han tillhör inte Blåvitts sponsorer. Läs varför.

"Den bästa SM-veckan någonsin"

Event: SM-veckan har blivit ett åtråvärt arrangemang. Kommunerna slåss om att få förtroendet. Söderhamn fick den som minsta orten någonsin – och gjorde succé.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.



            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera