Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-02-03    

Sluta drömma om ett OS i Sverige!

Krönika: I min kristallkula framtonar beskedet - kristallklart; det blir inget vinter-OS i Stockholm. Så bra, så klokt, skriver Åke Stolt.

Ungdomsledare - och miljardär!

Namn: Det är träning fem dagar veckan. Och matcher både på lördagen och söndagen. Det är som för vilken förälder som helst. Bara det att Hans Wallenstam är miljardär och en av landets största fastighetsägare.

Här pågår ett världsmästerskap...

Krönika: Stjärnorna har aldrig varit fler i elitserien. I VM är de ännu fler. Men publiken uteblir. Bandyfolket kliar sig i huvudet och undrar varför åskådarna inte kommer, skriver Thomas Ejderhov.

Hans Wallenstam är miljardär, fastighetsmagnat - och ungdomsledare i innebandy. Foto: Tommy Holl

 

Här pågår ett bandy-VM, det kan man inte tro... Foto: TT

 

Jesper Parnevik och familjen återkommer i tittarsuccén i TV3.

 

Björn Eriksson, nu har du chansen!

Blogg: Låt idrotten bli en fristad för de förtryckta tjejerna/unga kvinnor som förtrycks av religion, föreslår Dan Persson.

När en föräldrar blir riktigt arg

Krönika: Det är en viss känsla när man får det stora förtroendet att få inblick i en förenings verklighet. Det är svårt att förklara men när man direkt vill gå med och vara en del av den så förstår ni storheten i det, skriver Lisbet Olofsson.

Sävehof jobbade ihop 900 000 kr

Sport & Spel: Föreningarna säljer Bingolotter och Sverigelotter som aldrig förr. Totalt för en halv miljard kronor under 2016. Och det innebär 160 miljoner tillbaka föreningarna.

Inte undra på att Lotta jublar

Sport & Spel: Spelarna satsade som aldrig förr, hästarna sprang och gjorde sin del av jobbet och på kontoret jublar Lotta Nilsson Viitala. 2016 satte ATG rekord.

Svenska Spel levererar 4,8 miljarder

Sport & Spel: Svenska Spel är en bra tillgång för statskassan. Under 2016 genererade spelbolaget 4 866 miljoner kronor och det är 1,3 procent mer än under 2015.

En tredje säsong hemma hos Parneviks

TV-nyheter: Ge er till tåls, ”Parneviks” återkommer. Golfstjärnan Jesper Parnevik blev TV-stjärnan som släpper in kända svenskar i familjens fashionabla villa i Florida.

En tjej ensam med sina tankar

Krönika: Efter tävlingar som inte gick så bra, uteblev klapparna på axeln, och blickar riktades istället rakt fram, för att inte kännas vid den unga, bedrövade och ensamma flickan som passerade, skriver Ulrika Pizzeghello.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera