Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-02-28    

Vasaloppet inför nolltolerans

Vasaloppet inför nu nolltolerans mot nedskräpning som en del av sitt hållbarhetsarbete. Eventuella syndare får böta med 15 minuters tidstillägg.

Monika maxar möten på mässan

Mer tid för möten och bättre möjligheter att göra affärer. Monika Ölund på Träffpunkt Idrott skruvar på konceptet till nästa mässa, 5-7 mars 2018.

Tussan synkar mångmiljonsatsning

Tussan Rix leder 20-miljonerssatsningen VM i synkroniserad konståkning i april 2018 på Ericsson Globe. I helgen som gick genrepades det på SM i Borås.

Vasaloppet tar hållbarhet och miljöarbete på allvar, och inför nolltolerans mod nedskräpning med 15 minuters tidstillägg i böter. — Foto: Vasaloppet


Monika Ölund, affärsansvarig på Träffpunkt Idrott, Svensk Mässan i Göteborg, tar besökarnas och utställarnas synpunkter på allvar - och inför mer tid för möten och möjligheter att göra affärer på Träffpunkt Idrott, 5-7 mars 2018. — Foto: Svenska Mässan

Tussan Rix, slutligen, tar sin uppgift på allvar: att leda 20-miljonerssatsningen VM i synkroniserad konståkning i april 2018 på Ericsson Globe. I helgen genrepade Tussan med kollegor under SM i Borås. — Foto: Svenska Konståkningsförbundet

Norrmännen glider, svenskarna lider

Skidåkarens kanske allra viktigaste del av hårda förberedelser för ett mästerskap handlar om att hålla sig frisk. Det är lättare sagt än gjort, skriver Åke Stolt.

Vill inte styras av politiska pekpinnar

Fäktningen i Sverige växer både bland unga och äldre – och vill inte styras av politiska pekpinnar, skriver Lars Liljegren, ordförande i Svenska Fäktförbundet.

Maria bytte skog mot stad

2015 ledde Maria Krafft Helgesson O-Ringen i Borås. Därefter handplockades hon för att leda SM-veckan i samma stad i sommar.

Bertil – en ledare som inte görs längre

En stor idrottsledare har gått ur tiden: Bertil Kristiansson, Västra Frölunda IF. Han påverkade många, däribland IA:s Thomas Björn.

Frida leder golfens succéturné

Svenska Golfförbundets åttonde verksamhetsturné har blivit en succéturné. Och den leds av 20-åriga Frida Bräster.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera