Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-03-17    

Helsingborgs uppgång och fall

Ber man om regn får man stå ut med leran också. Nu traskar Helsingborgs IF ännu en gång i mjuk lera, hur djupt återstår att se, skriver IA:s krönikör Ken Olofsson inför Helsingborgs årsmöte som hölls i måndags.

Dyra spelartrupper stort problem

Det finns olika anledningar till att elitklubbar hamnar i problem. En kostnad sticker emellertid ofta ut och kan stjälpa verksamheten: personalkostnaden, skriver IA:s krönikör Anders Eriksson.

Tobias funderade på självmord

Framgångsrik föreningsutvecklare, lycklig tvåbarnsfar – med diagnosen bipolär. Tobias Stenström på Svenska Amerikansk Fotbollförbundet ser en ljus framtid trots ett mörkt förflutet. Han funderade på självmord.

Helsingborg: Helsingborgs IF får börja om i Superettan. Klarar klubben att resa sig ännu en gång, undrar IA:s krönikör Ken Olofsson.

Dan Perssons blogg: Åshöjdens BK var spännande, men den tiden kommer inte tillbaka. Nu är elitidrott en del av underhållningsindustrin, skriver Dan Persson med anledning av SHL:s nya TV-avtal.

Thörner Åhsman: I förra veckan utsågs Årets Eldsjäl bland idrottens 600 000 ideella ledare: Anna Karlsson, Luleå. IA:s krönikör Thomas Björn minns en annan eldsjäl: svenske mästaren i tungviktsboxning, Thörner Åhsman. 

Åshöjdens BK kommer inte tillbaka

Åshöjdens BK var spännande, men den tiden kommer inte tillbaka. Nu är elitidrott en del av underhållningsindustrin, skriver Dan Persson med anledning av mediadebatten om SHL:s nya TV-avtal.

Årets eldsjäl för evigt: Thörner Åhsman

I förra veckan utsågs Anna Karlsson, Luleå, till Årets Eldsjäl. IA:s krönikör Thomas Björn hyllar en eldsjäl som är evig trots att han gått bort: Thörner Åhsman, svensk mästare i tungviktsboxning, tillika fotbollstränare.

Ideella föreningen grunden för e-sport

Den ideella föreningen är e-sportens främsta framgångsfaktor. Dreamhack startade som en ideell förening men drivs i dag som ett företag som skapar stora värden till Jönköping, skriver IA:s krönikör Alexander Hallberg

Viktigt att värna svenskt föreningsliv

Det svenska skattesystemet bygger på att en av samhällets viktigaste aktörer, de ideella föreningarna, är skattebefriade. Så måste det fortsätta att vara, skriver ett dussin idrottsledare i en debattartikel.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera