Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-03-08    

Hela listan idrottens kvinnliga förebilder

Listan på de 50 mest betydelsefulla kvinnorna inom idrotten – utan inbördes ordning – presenterades under onsdagskvällen. IA presenterar hela listan.

Matilda stor på alla plan

Matilda Plan, 18, från Katrineholm har ett nyskrivet A-lagskontrakt med allsvenska Eskilstuna United – och på fredag spelar hon SM-semifinal i bandy.

Catarina ökar takten i rodden

Landslagskvinna i handboll, idrottspsykologisk rådgivare och ett brinnande intresse för ledarskap. Nu ökar Catarina Bergström takten i roddförbundet.

Matilda Plan, 18, från Katrineholm har ett nyskrivet A-lagskontrakt med allsvenska Eskilstuna United – och på fredag spelar hon SM-semifinal i bandy. — Foto: Västerås SK

 

Landslagskvinna i handboll, idrottspsykologisk rådgivare och ett brinnande intresse för ledarskap. Nu ökar Catarina Bergström takten i roddförbundet. — Foto: Svenska Roddförbundet / Bildmontage: Thomas Selig, IA

 


Näringslivet, kommuner, regionen och arrangörerna bygger upp något som också ger utdelning i form av uppmärksamhet och PR, skriver Karin Mattsson Weijber med sikte på VM i Åre 2019. — Foto: Claudio Bresciani / TT

Karin tror på VM- boost för Åre-Östersund

Näringslivet, kommuner, regionen och arrangörerna bygger upp något som också ger utdelning i form av uppmärksamhet och PR, skriver Karin Mattsson Weijber med sikte på VM i Åre 2019.

Maria byte skog mot stad

2015 ledde Maria Krafft Helgesson O-Ringen i Borås. Därefter handplockades hon för att leda SM-veckan i samma stad i sommar.

Tussan leder mångmiljonsatsning

Tussan Rix leder 20-miljonerssatsningen VM i synkroniserad konståkning i april 2018 på Ericsson Globe – och lutar sig mot alla frivilliga krafter.

Angriper jämställdhetsproblemet fel

Problemet är att det som Idrottens makthavare gör på området jämställdhet inte har med problemen runt jämställdhet att göra, skriver Dan Persson.

En hyllning till de kraftfulla kvinnorna

Tack för att ni finns – och för att jag fått vara nära och lära mig av er, skriver IA:s krönikör Thomas Björn i sin hyllning till de kraftfulla kvinnorna inom idrotten.

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera