Till Idrottensaffärer.se


Idrottens Affärer - Nyhetsbrev

Ser brevet konstigt ut? Läs det på vår hemsida.
    2017-07-21    

Stensons nya satsning ett riktigt case

Henrik Stenson var inte särskilt svårflirtad. Där fanns redan Nicklas Lidström och Stefan Edberg, två av svensk idrotts mest framgångsrika personer - och mest förmögna. Henrik Stenson passade in och blir nu delägare i det framgångsrika kapitalförvaltningsbolaget Case.

Stensons hemmaklubbs hektiska sommar

Tre tävlingar - Nordea Masters, Stenson Sunesson Junior Challenge och Lag-SM – inom sex veckor. Sommaren 2017 går till historien som den mest hektiska för Henrik Stensons hemmaklubb Barsebäck Golf och Country Club – och den med minst semester för klubbchefen Per Lindroth.

Väntar på förlösningen i Nederländerna

Ett svenskt landslag organiserar sig, knyter nävar i fickor, kastar av sig festkläderna och drar på jobbaroverallerna, gillrar fångstnäten, tar ett unisont spadtag långt ner i den gemensamma kraftreserven och klarar oavgjort mot (kanske) världens bästa lag. I varje fall Europas. Ändå väntar jag på förlösningen, skriver Åke Stolt efter Sveriges EM-premiär mot Tyskland och inför ”måstematchen” mot Ryssland.

Stensons senaste satsning: Henrik Stenson går in som delägare i kapitalförvaltningsbolaget Case – där Stefan Edberg och Nicklas Lidström redan finns med som delägare.

 

Sundhage - upp till bevis: Väl genomförd taktik och arbetsinsats i EM-premiären mot Tyskland, men nu är det upp till bevis för Pia Sundhage och hennes landslag, för nu gäller det att föra spelet mot Ryssland i fredagens ”måstematch”, skriver Åke Stolt. 

 

Båstad – mycket mer än tennis: Beachvolleyboll, utförsåkning… Under Tennisveckan förvandlas Båstad till eventens Högborg. Och jodå, det spelas tennis också. 

Båstad – mycket mer än tennis

På stranden spelar kändisar beachvolleyboll, i Hamngatans backe med mål utanför restaurang Sand är det utförsåkning. Båstad förvandlas under några dagar till eventens Högborg. Och jodå, det spelas tennis också, men nog är det konkurrens runt uppmärksamheten.

Wiberg betalar med glädje för Blåvitt-ikonen

Nils Wiberg är inte bara hängiven Blåvitt-supporter, han har även Torbjörn Nilsson som idol. Att Torbjörn presenterades som ny assisterande tränare i klubben med lön från just Wiberg var egentligen bara logiskt.

Plugghästen Persson förutspår spelutredningen

Magdalena Andersson vill bevara skatteintäkterna och de utländska bolagen vill ha en lösning som gör att de kan leverera vinster nog till sina ägare. Det tror jag blir upplösningen på spelregleringen, skriver Dan Persson som plöjt igenom hela utredningen.

Björn Borg lär föräldrar vara idrottsföräldrar

Han är en av de största spelarna i tennishistorien och Sveriges främste idrottare genom tiderna. Men Björn Borg är också ett föredöme som idrottsförälder. Han har en avslappnad distans till sonen Leos satsning, skriver Jonas Arnesen om tennislegenden som är involverad i ett projekt som arbetar med att få andra föräldrar till idrottande barn att uppträda som föredömen.

Alla artiklar samlade på en sida på IA

Nyhetsbrevet fyller förstås sin funktion och tar dig snabbt in till de senaste nyheterna och krönikorna på Idrottens Affärer, men du har väl inte missat att IA har en förstasida där du kan hitta allt material samlat – och där du kan gå in mellan nyhetsbreven?

Tipsa – Arkiv – Annonsera

Tipsa en vän om detta nyhetsbrev genom att skicka denna länk.

Nyhetsarkivet
Här hittar du över 7 000 artiklar om idrott och affärer.

Om Idrottens Affärer
Läs mer om företaget och vår affärsidé.

Annonsera här?
Kontakta oss här.            
Detta nyhetsbrev skickades till: [//curemail]
Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avregistrera