Premiär för IA:s nya satsning

Premiär! Nu kan du ta del av 14 artiklar i Idrottens Affärers första digitala bilaga. Via Sponsrings & Eventföreningen finns mycket läsning om det senaste i branschen.
Niklas Birgetz, vd vid Sponsrings&Eventföreningen, kom till Idrottens Affärer och ville göra en bilaga. Här ser du första exemplet.

 

Här hittar du bilagan!

Sponsrings & Eventföreningen gör en storsatsning på att berätta om branschen i form av en digital bilaga i Idrottens Affärer – sajten som går bakom kulisserna på idrott, event och sponsring.

Första bilagan

Sidan innehåller intervjuer med spännande människor i branschen med fokus på Gyllene Hjulet, och lever vidare efter galan torsdagen den 26 mars tack vare påfyllnad av nya artiklar efter själva galakvällen.

- Det är första gången vi på Sponsrings & Eventföreningen gör en sådan här satsning. Syftet är att lyfta fram en del av det positiva inom vår bransch som växer så det knakar, säger Niklas Birgetz, vd Sponsrings & Eventföreningen.  

Det är ochså premiär för en digital bilaga på Idrotten Affärers sajt. Det är IA Event som står för den kommersiella delen av verksamheten. Och redan nu är flera bilagor aktuella - företag, förbund och sponsorer är intresserade.

Ni blir fler och fler

Satsningen är en av flera nyheter i utbudet från Idrottens Affärer. I ren inspiration hittar vi på det ena med det andra. Det kommer mera nytt! 

Ni läsare är fler än någonsin. I januari hade vi över 60 000 läsare inne på sajten. Och så 22 000 mottagare till nyhetsbrevet och nära 8 000 som följer oss på Facebook och Twitter. 

Ni börjar bli många som uppskattar utbudet. Det är kul!

Kontakta Thomas Björn på 0702302484 om du vill veta mera om Idrotten Affärers Digital Bilaga.

Vita Hästen gör sin bästa säsong på länge i Hockeyallsvenskan. Men de ekonomiska villkoren är hotfulla och förtar delar av glädjen..

 "Det är tuffa siffror", säger klubbchefen Dan Björkman.

Klubben måste ha in 5 miljoner kronor innan sista april för att klara elitlicensen, det är den bistra verkligheten.

66-årige Lasse Diding, välkänd i Varberg som mångmiljonär, kommunist , fastighetsägare och tidigare hotelldirektör får rubriker eftersom han vill köpa namnet på stans bästa fotbollsarena, gamla traditionella Folkbergsvallen  och  döpa om den till Leninstadion

Diding  har redan en Leninstaty som han vill ställa vid fotbollsarenan i Varberg – lagom till den allsvenska arenan.

14 lopp på sex banor. Därav ett i Köpenhamn, men inget i Göteborg. Så ser nya STCC ut. Den nya ledningen har nu komponerat säsongen och visst är det spektakulärt med en tävling i den danska huvudstaden.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Elias Pettersson genombrott i NHL är välkänt. Att hans stjärnglans stärks stadigt kommer det nu ytterligare bevis på. Han har skrivit ett personligt kontrakt med Vitamin Well där han ska bli en av varumärkets ambassadörer. Han  blir företagets första ambassadör inom ishockey.

Han lever ensam i dag och på existensminimum med en skuld hos Kronofogden på 20 miljoner kronor. Hustru och barn har flyttat och han tvingades lämna hus och jobb, men har nu varit spelfri i 20 månader och ser, trots all bedrövelse, en fortsättning på livet.

På ett år omsatte han 200 miljoner hos spelbolagen, han som knappt hade köpt en trisslott tidigare… Nu berättar han allt i boken Lukas Betting. Inte minst hur lätt det är att bli spelmissbrukare.

EBU, Europeiska radio- och TV-unionen, har säkrat både en förlängning och ett nytt avtal med  Internationella skidskytteförbundet. Ett kontrakt som gäller fram till 2026, med en möjlighet för IBU och EBU att förlänga ytterligare fyra år. Det innebär att det blir fortsatt mycket skidskytte i SVT.

Juventus betalar Atalanta runt 365 miljoner kronor för Dejan Kulusevski, men hans moderklubb får varken utbildningsersättning eller solidaritetsersättning. 

Och det är helt i sin ordning. Så märkliga är fotbollens regler.