Östersunds dubbelsmäll

På tisdagen presenterades Östersunds stjärna Fouad Bachirou som helt klar för Malmö FF. 27-åringen kostar MFF sju miljoner kronor. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2021. Samtidigt fick Östersund en ny smäll.

Östersunds Brwa Nouri under en pressträff inför Europa League-matchen mot FC Zorya Luhansk. Foto: Robert Henriksson / TT

Lagkaptenen Brwa Nouri kollapsade på stan i Stockholm den 14 december sedan han sex dagar tidigare opererats för en ljumskskada.

– Ambulansen kom och hämtade mig. Det gjorde otroligt ont. Jag åkte till Karolinska där det visade sig att jag börjat blöda i magen, berättar Nouri för Östersunds-Posten.

Nu är det osäkert om han hinner bli spelklar till dubbelmötena mot Arsenal den 15 (Jämtkraft Arena) februari och bortamötet 22 februari.

Nouri, 30, spelade med smärta i ljumskarna innan han den 8 december opererades för besvären.

– Operationen gick bra så jag åkte hem till Stockholm. Sex dagar efter det ramlade jag ihop av smärta när jag var ute med en kompis. På Karolinska visade det sig att jag börjat blöda i magen, berättar han.

Kamp mot klockan

Nouri fick stanna på sjukhuset i två nätter.

– Om det hade börjat blöda igen hade de varit tvungna att öppna upp min mage och tömma mig på blod. Lyckligtvis började det inte blöda. Istället bildades ett stort hematon (blodutgjutning), ett blåmärke, inne i magen. Vilket gjorde att jag inte fick anstränga mig fysiskt på fyra veckor, säger han.

Nu rehabtränar Nouri.

– Det kommer att bli en kamp mot klockan för att jag ska bli spelklar till Arsenalmatcherna, säger han till ÖP.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.