Potter skrev 4-årskontrakt med ÖFK

På tisdagseftermiddagen blev det klart att succétränaren Graham Potter skrivit på ett nytt kontrakt med Östersunds FK. Kontraktet är på fyra år.

Östersunds nygamle coach Graham Potter applåderar efter sextondelsfinal två mellan Arsenal FC och Östersund FK i Europa League på Emirates Stadium i Islington, norra London. Foto: Robert Henriksson / TT

– Man kan se det som ett bevis på hur bra jag trivs här. Jag har aldrig varit på väg härifrån, säger Potter till klubbens mediekanal osdsport.se.

Potter kom till ÖFK 2011. Då låg klubben i division 2 Norrland. Fem år senare spelade klubben i allsvenskan. Resten är, som man säger, historia.

– Det här känns jättebra. För oss är det fantastiskt. Det här ger oss arbetsro inför framtiden, säger ordföranden Daniel Kindberg.

Mästerskapet är målet

Potter säger att han har mycket kvar att göra.

– Vi blev femma i allsvenskan förra året så det finns en del att göra. Vår ordförande är väl ganska tydlig med att han vill att vi ska vinna mästerskapet.

– Kan du tänka dig att stanna längre än fyra år?

– Jag trivs fantastiskt bra i den här klubben med spelare, ledare och alla andra människor som är involverade. Jag trivs också att bo här i Jämtland så jag kan inte ge något svar på hur länge jag är kvar.

– Jo, förresten, det kan jag. När jag känner att jag inte längre kan utveckla och förbättre det här laget, då tackar jag för mig.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.