Ving lanserar padelresor

 

Ving fortsätter storsatsningen på padel och för första gången erbjuds nu en padel weekend på hemmaplan förutiom utomlands. Den 8-10 oktober arrangerar Ving tillsammans med Big Padel en fullspäckad helg med padel på schemat på Aronsborgs konferenshotell och i Bålsta padelhall utanför Stockholm.

I början av juni inledde Ving ett samarbete med Big Padel och framöver kommer flera liknande resor att lanseras tillsammans. Först ut blir nyheten med padelhelgen i Sverige som har premiär i början av oktober.

- Intresset för padel fortsätter att öka bland svenskarna och därför känns det väldigt roligt att vi, förutom våra padelresor utomlands, nu även kan erbjuda alla padelentusiaster en weekend i Sverige. En möjlighet om man vill samla kompisgänget eller ta med sin spelpartner på en aktiv minisemester på hemmaplan, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Under helgen erbjuds padelspel med matcher och coaching av Albin Lyckåsen som i fjol blev utsedd till årets tränare på svenska padelgalan. Efter inledande spel på fredagen blir det under lördagen och söndagen lagturnering ”Lag Americano” där deltagarna matchas mot likasinnade spelare. Helgen passar för dem som spelar Matchi nivå 5-7 (medel/erfaren).

Matcherna spelas i Bålsta padelhall, en kort bilresa från Aronsborg konferenshotell där alla deltagare bor vid Mälarens strand. Boende och helpension med frukost, lunch och middag ingår i resans pris. Hotellet erbjuder även en relaxavdelning med bastu och uppvärmd pool med jacuzzi

Förutom padelhelgen på Aronsborg arrangerar Ving ävenpadel spel på hotellen ute på resmålen utomlands 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.