Många nya får presentera sig på SvFF

Det är åtskillliga personer som måste gå runt och presentera sig på första arbetsdagen när Svenska Fotbollförbundet drar igång verksamheten igen på Evenemangsgatan vid Friends Arena. Den senaste är dock välbekant, Peter Wettergren, tidigare biträdande förbundskapten blir återanställd som teknisk direktör.

Många på Fotbollförbundets kansli är nya och får lov att presentera sig för varandra. Foto: TT

Däremot vill inte förbundet medge avtalet med Olof Mellberg som ny förbundskapten för herrlandslaget, 

Det var förbundsordförande, Fredrik Reinfeldt, som i annandagens Gomorron Sverige tv4 släppte nyheten med Peter Wettergren i en helt ny roll.

Så omorganisationen av Svenska fotbollförbundet rullar på. Men nu ska det först bli nyår innan Mellbergs avtal blir offentligt.

Reinfeldt fick frågan det om vem som blir den nye ledaren för landslaget, men hans läppar var förseglade. 

Personalavdelningen på SvFF har haft fullt bestyr de senaste veckorna och dessutom många avskedstårtor. Ingen har kunnat känna sig säker. Svängdörrar är installerade på fotbollskansliet. Nyanställda trängs med uppsagda.

Ny förbundskapten, ny ordförande, ny chef på kansliet, ny fotbollschef, ny teknisk direktör, ny chef för dam- och flickfotbollen, ny stabschef, nu chef för distrikt- och föreningar, plus ett antal förflyttningar och rekryteringar. 

Och det kan väl hända att det sker nåt ytterligare...

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.