Annonser och bilagor

Vill du nå inflytelserika personer inom idrottsvärlden?

  • 100 000 personer läser Idrottens Affärer i månaden
  • 21 000 prenumererar på nyhetsbrevet som kommer ut två ggr varje vecka.
  • 14 000 följer händelserna via Twitter och Facebook.
  • Och hela tiden bli det fler som upptäcker och uppskattar Idrottens Affärer!

En majoritet av läsarna är inflytelserika personer som kan påverkas av ditt budskap. De får tillgång till 12 000 artiklar och krönikor i olika ämnen plus cirka 24 000 bilder. Plus det du vill ha sagt och skrivet. Du blir en del av det massiva utbudet och får chansen att bygga relationer med massa människor från idrottsrörelsen, högt som lågt.  Alla i vår läsargrupp når du via den egna digitala bilaga som exponeras under två månader. Det finns ingen större och bredare kanal till människor inom idrott och fritid med inriktning mot kommersiell verksamhet.

I klartext - vi introducerar ett samarbete med Idrottens Affärer för dig och med en mycket stark behållning i marknadsföring och information på något annorlunda villkor…

Hos oss kan du välja traditionell annonsering på webbplatsen (banners). Du har också möjlighet att synas i vårt nyhetsbrev som kommer ut två gånger i veckan och skickas till ca 21 000 mottagare.

Vid större marknadsföringsbehov kan vi därutöver även erbjuda dig den unika möjligheten att i samarbete med din organisation ta fram våra mycket uppskattade bilagor – självfallet specialskrivna av utbildade journalister, utformade av utbildade designers och tekniskt implementerade av utbildade tekniker.  Mycket bättre kan det knappast bli.

Fyll i formuläret nedan, så tar vi kontakt med dig

Du kan även kontakta någon av våra marknadsansvariga direkt: