Anja och Foppa ska utmanas

Mästarnas mästare och Superstars, det är ingen måtta på tävlingsprogram med före detta idrottskändisar. De kan skifta kanal kvartalsvis. Uppdragsgivarna står på kö. Ni kommet ytterligare ett program – med två av landets absolut mest älskade och respekterade idrottsstjärnor, Anja Pärson och Peter Forsberg, som tävlande. 

Vem kan slå Anja och Foppa? Foto: Magnus Ragnvid/Discovery Networks Sweden

I tuffa och kluriga tävlingar tar sig duon an andra folkkära sporthjältar i storsatsningen Vem kan slå Anja och Foppa som har premiär i höst på Kanal 5 och Dplay.

Bygger på Filip och Fredrik

Vem kan slå? hade premiär i Kanal 5 redan 2008 och är ett av kanalens mest framgångsrika program genom alla tider med fem säsonger. Då utmanades Filip Hammar och Fredrik Wikingsson av både kända och okända svenskar 

Nu när formatet gör comeback tio år senare kommer tittarna att få se  två verkliga vinnarskallar, Anja Pärson och Peter Forsberg, tampas mot andra folkkära sportprofiler som tävlar i par i nysatsningen 

– Det känns otroligt inspirerande att med Foppa vid min sida få utmana några av Sveriges bästa idrottare. Jag vet att ingen av oss två, eller våra motståndare heller för den delen, kommer att hålla igen. Jag och Foppa är helt övertygad om att vi kommer vara oslagbara, säger Anja Pärson.

Gick igenom rutan i OS

Anja Pärson och Peter Forsberg var hyllade experter i Kanal 5 och Eurosports sändningar från vinter-OS i Pyeongchang i februari och fortsätter nu alltså satsningen på underhållning och sport på Discoverys plattformar. En av motståndarna som Peter Forsberg ska möta är förre Modo-kollegan och vännen Markus Näslund.

– Det ska bli oerhört kul att tävla med Anja och med all vår rutin från våra långa karriärer tror jag att vi blir svårslagna. Det är många tuffa motståndare som vi möter och för mig blir det så klart speciellt att möta Markus Näslund som jag känner väl och som jag vuxit upp med inom hockeyn. Jag och Anja kommer verkligen att göra allt för att vinna och gå obesegrade genom hela säsongen, säger Peter Forsberg.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.