Dynamite Cheerleading får PR-hjälp

De tillhör de bästa i landet inom sin sport Men tjejerna i Dynamite Cheerleading har fått klara sig själva och inte fått stöd av sponsorer.Nu ska det bli annorlunda. PR-företaget Northern Link PR ska jobba för att  att föreningen ska bli mer känd.

Nära 500 tjejer och kvinnor upp till en ålder av 40 år ägnar sig åt cheerleading i Sundbyberg. Foto: Ida-Maria Lehto

Dynamite Cheerleading är en av landets största och äldsta cheerleadingföreningar, grundad för snart 30 år sen.

Föreningen har både internationella och nationella framgångar på meritlistan. Men det har inte räckt för att få sponsorer. - fram tilll nu. Med stöd av Northern Link PR hoppas föreningen i Sundbyberg att sporten ska få mer medial uppmärksamhet.

– Med Dynamite Cheerleading som ny kund för vi chansen att ta ytterligare ett steg in i sportens värld. Jag och min kollega Jan Fredriksson har spelat tennis på elitnivå och vi och våra medarbetare har ett brinnande idrottsintresse, säger Henrik Aare, PR-konsult på byrån.

Nu hör till saken att Henrik har tre aktiva döttrar i cheerleading.

Dynamite Cheerleading har faktiskt så många som 500 aktiva fördelat på 20 lag. Sporten har omkring 6 000 aktiva i Sverige och runt fem miljoner aktiva världen över.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.