MTG skapar golfkanalen

MTG förlänger de exklusiva medierättigheterna till PGA European Tour, som omfattar de åtta tävlingarna inom Rolex Series, World Golf Championships – och framför allt Ryder Cup – för de kommande sex åren till och med 2024.

Foto: CC0

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra tittare sex nya friska år med golfunderhållning av högsta klass, säger MTG:s sportchef Per Nunstedt. Som norra Europas enda betal-TV-kanal helt dedikerad till golf erbjuder Viasat Golf samt även streamingtjänsten Viaplay varje år över 1 700 timmar av den allra bästa internationella golfen.

– Vi har varit det naturliga hemmet för golf under tiotals år och vi arbetar ständigt med att utveckla och förädla produkten. Förutom vår bevakning av tävlingarna och dokumentärer som "63 slag" om Stensons British Open-seger, så har vi precis startat vårt magasin "Klubbhuset" där vi kommer golfen och inte minst spelarna än närmare. Vi är också mycket glada över att Carin Hjalmarsson Koch precis har anslutit som ett finfint nyförvärv till vår golfredaktion, säger Per Nunstedt.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.