Delar överskottet med klubbarna

Nya idrottensbingo.se är igång, säger Matz Wallander, vd för Idrottens Spel. 

Vår nya sajt är viktig på många sätt. Inte minst för att den ger föreningarna helt nya möjligheter till ökade intäkter.

– Det gör mig både stolt och förväntansfull. Det återstår fortfarande mycket arbete men jag är säker på att vi har något väldigt spännande på gång.

När vi tryckte på knappen  var det ett stort ögonblick i Idrottens Spel-koncernens historia. För första gången någonsin kan vi erbjuda våra

gäster spel på nätet. Det har varit en lång och ibland mödosam process, men en process som alltid drivits med det tydliga målet att skapa en sajt som ska leverera en unik upplevelse.

Nytt onlinespel

– Det har vi lyckats med. Tack vare ett nära samarbete med de skickliga utvecklarna på Proactive Gaming har vi en plattform som är den modernaste i onlinebingovärlden. En plattform som ger oss stora möjligheter i framtiden och en plattform som erbjuder våra gäster en rolig, spännande och social spelupplevelse framhåller idrottens Spels vd Matz Wallander.

– Vi samarbetar med vår förmånstagare Sveriges Bingoföreningars Organisation och har idag över 600 föreningar anslutna till sajten. Föreningar som får dela på allt överskott. Vi vet att många föreningar har en ansträngd ekonomi och vi vet därför också att detta är en nyhet som det jublas åt i många klubbstugor runt om i landet.

Välkomnar föreningarna

Nu ser vi fram emot att välkomna alla bingosugna till sajten. Vi har ett fantastiskt bingoteam på plats som kommer att göra sitt yttersta för att idrottensbingo.se ska bli den succé vi alla tror och hoppas på.

På Idrottens Spel fortsätter arbetet med många andra spännande projekt och jag hoppas kunna presentera ännu fler spännande nyheter inom en snar framtid. Vi har en rolig tid framför oss och det är underbart att se engagemanget som finns för att skapa resurser åt föreningslivet. Det är ju faktiskt det allt vi gör handlar om.

Så om du inte redan har registrerat dig på idrottensbingo.se tycker jag att du ska göra det nu. Gå in och prova några bingospel, chatta och koppla av i ett par minuter. Och glöm inte att välja din favoritförening! uppmanar Matz Wallander.