Här är bolagets alla 33 hallar

Här ser du hur stor verksamheten är i Idrottens Spel. 33 bingohallar, från norr till söder, innebär en majoritet av alla bingohallar i Sverige och gör bolaget till den största aktören i landet. 

Populära spel och aktiviteter så som Färgchansen och Superbingo lockar många gäster och erbjuder upplevelser som få andra bingoföretag kan matcha. 

Största hallen i Göteborg

Största bingohallen, inte bara i Sverige utan även Norden, ligger på Kungsgatan i Göteborg. Varje onsdag är det få lediga stolar i Bingo Grand. Då är Leif ”Loket” Olsson återkommande värd och det uppskattas av åtskilliga gäster.

- Vi har erfarenheten, kunskapen och viljan att ständigt bli bättre. Det är ingen slump att vi växt på senare år medan många andra bingohallar tvingats stänga. Vårt koncept är uppskattat av våra gäster och vi fortsätter leverera miljoner till föreningslivet år efter år, säger Johan Rannström, operativ chef för Idrottens bingo.

Det var i Göteborg allt började – och fortsatte. Det är också där det finns flest bingohallar. Snart nog efter premiären expanderade företaget och och har under senare år kraftigt ökat sin räckvidd, både med hjälp av helägda bingohallar och franchiseavtal, och når nu från Luleå i norr till Malmö i söder.

Guldhelg i mars

Sedan 2014 finns bolaget även på nätet. Idrottensbingo.se sticker ut från mängden i den betydelsen att den uppmuntrar till socialt umgänge såväl som spel. Det tar sig uttryck i roliga konversationer i chatten och ett band mellan bingogäster och sajtens bingovärdar. 

Under 2016 ska Idrottens utvecklingen fortsätta, är det tänkt. Ett antal bingohallar ska renoveras, nya spel ska introduceras och dessutom planeras ett antal aktiviteter. Som exempel kan nämnas Guldhelgen på Idrottens Bingo Grand den 12-13 mars. 

- Guldhelgen är bara ett exempel på hur vi tack vare vår storlek kan erbjuda gäster något unikt. Vi har flera sådana aktiviteter, till exempel Den Stora Kundklubbspotten där våra gäster själva är med och samlar ihop till en pott genom att dra sina kundklubbskort. När våra gäster spelade om potten i vintras var den över 80 000 kr, berättar Johan Rannström.