Zlatan unnade sig lite extra i år

Har man så det räcker och blir över, så kan man unna sig en del. Som Zlatan Ibrahimovics och hans vilja att ge presenter  till sig själv. I fjol  blev det en 1000-hästars Ferrari SF90 Stradale laddhybrid. I år tog han i lite extra, Slog till med en Ferrari Daytona SP3 för 18 miljoner och en 812 Competizione Aperta för 6 miljoner. 28 miljoner på ett bräde och nu är det trångt i garaget.

Zlatan i en Volvo... En viss skillnad mot de italienska fartvidundren. Volvon ingick i ett reklamjobb.

Denne man i övre medelåldern gillar bilar som många andra män. Men det är få förunnat att köpa bilar för 28 miljoner till sig själv…

Han  fyllde 41 i måndags. Och på Instagram visar han upp sina nya fartvidunder

En vit Ferrari Daytona SP3 för 18 miljoner och en röd 812 Competizione Aperta för 6 miljoner kronor. 

Nu börjar det bli trångt i garaget. Han har ju ett antal fordon sedan tidigare.

. På Instagram visar han upp sina pärlor  på en tvådelad bild. Den främre delen är en vit Daytona SP3, och den bakre en röd 812 Competizione A.

Enligt italienska Sportmediaset finns det bara 599 exemplar av Daytona i världen.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

2022 var ca 62 000 personer anmälda till Göteborgsvarvets olika lopp. Arrangemanget är en stor folkfest men påvisar också värden i en förbättrad folkhälsa och turistekonomiska intäkter för Göteborg.

Överskottet av loppen återinvesteras i Göteborgs föreningsliv. Efter 2022 års genomförande betalas inte mindre än  5,6 miljoner kronor ut till dryga 50 föreningar som bidrar med funktionärer och gör loppen möjliga.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.