TV4 ska sälja sportpaket via streaming

I dag kom beskedet, väntat i och för dig, men från och med denna måndag, den 14 augusti samlar TV4 allt innehåll på en streamingtjänst: TV4 Play. Nya TV4 play ska  leverera  program i mängd, och här ska gamla C More Soport uppstå i ett speciellt betalpaket föratt servera  mycket av det idrottsentusiasterna önskar och då vill betala för

TV4 Play blir nytt hem för några av världens främsta sportligor och mästerskapen som samlar Sverige.

TV4 hoppas att TV-paket ska locka tittarna, i synnerhet de som vil titta på sport.

Upplägget ser ut så här: 

TV4 Play+ Sport (399 kronor per månad)

Allt i TV4 Play+ utan reklam samt sport från bland annat Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, LaLiga, Serie A, Rally-VM, NFL och Svenska cupen.

Dagens CMore-konton gäller till och med slutdatum men nya avtal  inleds på lördag 19 augusti med sändningar från fridrotts-VM där Frida Nordstrand som programledare guidar tittarna tillsammans med rutinerade experterna Carolina Klüft och Michel Tornéus. Tävlingarna kan följas på TV4 Play via Plus-paket.

Paket som i C-More

Sportpaketen på TV4 Play är samma som de sportpaket som tidigare funnits på C More. Under hösten väntar bland annat SHL, Hockeyallsvenskan, UEFA Champions League, La Liga och Serie A.  

- Det här är en historisk och viktig dag för TV4. TV4 Play är den plattform där vi ska bygga TV4:s framtid. TV4 Ett Play som användarna känner det, med nyheter och underhållning, är alltid öppet och gratis samtidigt som vi från och med i dag också erbjuder möjligheten att köpa mer innehåll, med eller utan reklam. säger Mathias Berg, vd på TV4.

På nya TV4 Play kommer drama- och komediserier att ha premiär för användare med Plus någon vecka innan de sänds i TV4-kanalen. 

I dag kommer en efterlängtad säsongspremiär, den nionde säsongen av Maria Wern. Senare i höst blir det en ny säsong av Solsidan och Ture Sventon kommer tillbaka med en andra säsong. Dessutom tillkommer det under hösten två helt nya originalserier: Ondskan och Estonia. För Beck-älskare kommer det en helt ny film, den 49:e i ordningen, runt jul.

Nyhetsmorgon, Efter fem och TV4 Nyheterna knyter som vanligt ihop nyhetsdygnet och aktualitetsprogram så som Malou Möter och Kalla Fakta fortsätter att leverera granskande journalistik - utan paket,.

Streama 18 TV-kanaler

+ Med Plus kommer användarna att kunna streama upp till 18 tv-kanaler.

+C More-användare kan från och med i dag logga in med samma användarnamn och lösen på det nya TV4 Play.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Deloitte och Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) har ingått ett samarbete som en förlängning av Deloittes internationella partnerskap The Olympic Partner (TOP).

- Vi delar många egenskaper med den olympiska rörelsen, såsom fokus på personlig prestation och utveckling, hälsa och välbefinnande. Vi har mycket att lära av den kunskap som finns inom SOK och tror att vi med våra kompetenser kan bidra till att utveckla SOK som organisation, stärka den olympiska rörelsen och idrott i Sverige i stort, säger Erik Olin, Country Managing Partner på Deloitte.

En entusiast och eldsjäl i samma person. Och han snackar inte bara utan får saker och ting gjorda. En Lars Månsson skulle det finnas lite varstans, då blev mycket uträttat. Han har svarat för ett enastående arbete i  Arvika. 

Lars har förverkligat idén om ”Arenan” och den blir nu till modell för varenda kommun i Sverige. Så bra är det bakomvarandet tänket och nyttan med skapelsen.

Han är SHL-ishockeyns högst avlönade svenske spelare.  Skatteverkets siffror  avslöjar att Färjestads forward Marcus ”Lilliz” Nilsson, 33, år, redovisade en taxerad inkomst på 3 279 800 kr, taxeringsåret 2022. 

Santidigt sprider sig en osäkerhetsfaktor bland SHL-klubbarna och allmänt inom idrotten. Våldsutvecklingen i samhället påverkar alla och risken för attentat har ökat.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Vi hoppas att vi har snälla sponsorer, eller att det finns vänliga själar som vill hjälpa oss”, vädjar Lisbeth Larsson, ordförande i Eslövs IK.

Bedragare har länsat handbollsklubbens tillgångar.

Med hjälp av ett kapat bank-id kunde bedragare komma över flera hundratusen kronor från Eslövs IK.

Visst är det ganaka fantastiskt. Ett spelbolag lanserar ett aspel så att idrotten kan förstärka intäkterna. Det är precis vad som sker när Svenska Spel  tillsammans med svensk ishockey introducerardet nya nummerspelet Supportern.Ett  ett digitalt lotteri som ska bidra till nya och viktiga pengar hos  27 föreningar i SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan. De ska  erbjuda spelet i samband med ligapremiärerna.

Hanna Stjärne, vd på SVT, är i dag lycklig. Hon avslutade arbetsveckan med att ge ett besked som glädjer många svenskar. Från och med vinter-OS i Cortina 2026 kan alla följa OS-festen på SVT:s plattformar. 

– Jag är så otroligt glad över att OS-sändningarna flyttar hem till SVT igen. Sport är roligare att uppleva tillsammans och vi ser fram emot att samla Sverige framför många spännande och historiska sportögonblick framöver, säger Hanna Stjärne. 

Fotbollens Silly Season har sina sista skälvande timmar. Penningflödet mellan klubbarna upphör natten mot fredagen  och sportcheferna kan andas ut. Spelare skiftar adress, med eller mot sin vilja. Natten till fredagen slår fönstret igen för klubbarna i både herr- och damallsvenskan. Ute  i Euroopa är det stopp ett dygn senare, natten mot lördagen slår det igen