TV4 ska sälja sportpaket via streaming

I dag kom beskedet, väntat i och för dig, men från och med denna måndag, den 14 augusti samlar TV4 allt innehåll på en streamingtjänst: TV4 Play. Nya TV4 play ska  leverera  program i mängd, och här ska gamla C More Soport uppstå i ett speciellt betalpaket föratt servera  mycket av det idrottsentusiasterna önskar och då vill betala för

TV4 Play blir nytt hem för några av världens främsta sportligor och mästerskapen som samlar Sverige.

TV4 hoppas att TV-paket ska locka tittarna, i synnerhet de som vil titta på sport.

Upplägget ser ut så här: 

TV4 Play+ Sport (399 kronor per månad)

Allt i TV4 Play+ utan reklam samt sport från bland annat Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, LaLiga, Serie A, Rally-VM, NFL och Svenska cupen.

Dagens CMore-konton gäller till och med slutdatum men nya avtal  inleds på lördag 19 augusti med sändningar från fridrotts-VM där Frida Nordstrand som programledare guidar tittarna tillsammans med rutinerade experterna Carolina Klüft och Michel Tornéus. Tävlingarna kan följas på TV4 Play via Plus-paket.

Paket som i C-More

Sportpaketen på TV4 Play är samma som de sportpaket som tidigare funnits på C More. Under hösten väntar bland annat SHL, Hockeyallsvenskan, UEFA Champions League, La Liga och Serie A.  

- Det här är en historisk och viktig dag för TV4. TV4 Play är den plattform där vi ska bygga TV4:s framtid. TV4 Ett Play som användarna känner det, med nyheter och underhållning, är alltid öppet och gratis samtidigt som vi från och med i dag också erbjuder möjligheten att köpa mer innehåll, med eller utan reklam. säger Mathias Berg, vd på TV4.

På nya TV4 Play kommer drama- och komediserier att ha premiär för användare med Plus någon vecka innan de sänds i TV4-kanalen. 

I dag kommer en efterlängtad säsongspremiär, den nionde säsongen av Maria Wern. Senare i höst blir det en ny säsong av Solsidan och Ture Sventon kommer tillbaka med en andra säsong. Dessutom tillkommer det under hösten två helt nya originalserier: Ondskan och Estonia. För Beck-älskare kommer det en helt ny film, den 49:e i ordningen, runt jul.

Nyhetsmorgon, Efter fem och TV4 Nyheterna knyter som vanligt ihop nyhetsdygnet och aktualitetsprogram så som Malou Möter och Kalla Fakta fortsätter att leverera granskande journalistik - utan paket,.

Streama 18 TV-kanaler

+ Med Plus kommer användarna att kunna streama upp till 18 tv-kanaler.

+C More-användare kan från och med i dag logga in med samma användarnamn och lösen på det nya TV4 Play.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Den svenska hockeykartan blir allt mindre – det kan inte vara förbundsbasen Anders Larssons visioner om en ishockey för alla. Förbundets överklagandenämnd har avslagit fyra lags klagan sedan Licensnämnden inte beviljat spel i Hockeyettan säsongen 2024-2025.

Beslutet avser lagen Strömbro, Kristianstad, Bäcken och KRIF Hockey (Kallinge-Ronneby)  som samtliga degraderas till Hockeytvåan. Beskedet kan överklagas till Riksidrottsnämnden (RIN).

Det är Peter Stordalens stora dag.Friends Arena blir Strawberry Arena efter att Stockholm Live, som sköter driften av arenan, slutit avtal med Petter Stordalens hotellkedja Strawberry. Avtalet med den norske entreprenören löper på tio år och handlar om en affär på över 100 miljoner kronor

Bygget av arenan var starten för utvecklingen av Arenastaden och är fortsatt en katalysator för områdets attraktionskraft.  

OS-invigningen är bara ett par dagar bort.  Det må vara världens största idrottsfest, men det är också den särklassigt dyraste. Totalkostnaden för olympiska spelen har skjutit i höjden till över 187 miljarder dollar sedan 2000, tre gånger mer än planerat. För att vara värd kommer Paris sannolikt att spendera över 9,6 miljarder dollar, mer än turismintäkterna ger och 76 procent mer än planerat.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Elite Hotels of Sweden är stolta att tillkännage att vår grundare, Bicky Chakraborty, har valts in i Swedish Tennis Hall of Fame. En av Svenska Tennisförbundets största sponsorer tar plats bredvid legendarer som Björn Borg, Stefan Edberg, Mats Wilander,s Magnus Norman, Thomas Enqvist och Kent Karlsson.

Den sista fotbollsmatchen i EM är nu färdigspelad och folkfesten är över. Men statistiken hos behandlingsföretaget Spelfriheten visar klart på något annat än festliga siffror. Istället kan vi se hur mycket ett mästerskap av denna kaliber inebär för antalet personer som behöver söka hjälp för sitt spelande.

Ingen kan undgå att OS är i antågande.  Det blir en och annan timme framför TV:n de närmaste veckorna. Inget slötittande utan vi är på helspänn hela tiden.  Man vill ju ha koll på allt. I klartext, det tar på krafterna att vara uppdaterad . Vi förbereder på skilda sätt. Vissa kan till och med strunta i evenemanget, andra sitter som klistrade vid tv:n.

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.