Här gömmer sig Svennis

Nu tvingas Svennis Eriksson till en ny holmgång i media, där alla hans tillgångar och hans beteende synas in i minsta detalj. Nu skyddas han heller inte längre av sin arbetsgivare, engelska fotbollförbundet.
Svennis upplever sin absolut största kris hittills som engelsk förbundskapten. Affären med Ulrika Jonsson eller uteblivna framgångar med landslaget är ingenting mot prasslet med sekreteraren Faria Alam.
England ska möta Ukraina i en träningsmatch den 18 augusti, och i september startar VM-kvalet.
Frågan är om Sven-Göran Eriksson då är Englands manager.

Engelsk media beskriver i helsidesartiklar Svennis kontakter med Faria Alam, sekreterare vid det engelska fotbollförbundet.
Nu är det inte längre en privatsak vilket också FA:s ledning gjort klart i ett uttalande.
Det handlar om trovärdighet och frågan om Svennis fört sin arbetsgivare bakom ryggen.
Svennis måste bekymra sig över det faktum att FA engagerade advokater för att förneka hans skuld i den här affären. Svennis kallade allt för "nonsens". och Faria Alam tillbakavisade också alla påståenden.
Nu framkommer det dock att Faria inte bara haft ihop det med Svennis utan även FA-chefen Mark Palios.
I FA:s kommuniké stod bl a läsa:
- Nya bevis har blivit framlagda för oss i form av e-post, som Miss Alam har skickat till sina vänner angående relationen. Efter vidare undersökningar kan vi bekräfta att en relation har ägt rum.
Tidningen News of the World har publicerat Faria Alam e-post, där hon berättar för en vän om sin kärleksrelation med Sven-Göran Eriksson.

När Svennis Eriksson separerar från Nancy Dell'Olio tvingas han att ta av sina dryga nära 300 miljoner, som han bedöms vara god för.
Svennis är i dag lika med ett affärsföretag med ómfattande verksamhet och med stora inkomster.
+ Förbundskapten i England.
+ Föredragshållare och middagsgäst.
+ Medverkande i reklamsammanhang.
Bedömningen är att han har en lön på mellan 3,5 och 4 miljoner pund per år. Därtill bonusinkomster från engelska förbundet och inkomster från kommersiella avtal.
Svennis tjänar runt 10 miljoner pund per år, enligt bedömare.

I dag, när separationen från hans italienska dam blivit känd, nagelfars allt vad Svennis gör i engelsk press, inte minst det att han ska komma i en årsinkomst om 140 miljoner i svenska kronor.
Den mannen ska Nancy Dell'Olio lämna. Klart att hon har sett till att få sin del av kakan.
Media hävdar att Svennis erbjuder henne en egen villa i Italien efter separationen. Därtill nära 20 miljoner kronor för att inte brätta om dera förhållande i media.
Själv befinner han sig på herrgården i Värmland och hans broder Lars meddelar att Svennis inte ger någon intervju under den två veckor långa semestern.

Vårdbolaget Doktor.se har köpt upp en digital medicinsk tjänst som ger företaget en tung position i idrottsvärlden. 

 Det är paret Matilda Lundblad, läkare i allsvenska Elfsborg och medlem i Fotbollförbundets medicinska kommitté samt Frida Lundblad, tidigare elitspelare i fotboll och futsal i Göteborg som säljer en digital medicinsk tjänst för att fastställa diagnoser.

Riksidrottsförbundet kräver besked om elstöd i ett riktat brev till M, KD, SD och L. Samtidigt intensifieras samverkan med RF:s länsdistrikt för att starta dialog med kommunerna runt om i landet.

Svenska Fotbollförbundet tog ett annorlunda initiativ i samband med senaste landskampen.  Med orden ”Ett tack från herrlandslaget” fotades spelarna, inklusive landslagsledningen klädda i sina respektive moderklubbars matchdress.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Då blev det reaktion i  Qatar. Arrangören av fotbolls-VM i Qatar menar att det danska fotbollsförbundet måste agera sedan dess tröjsponsor Hummel skapat VM-tröjor med ett Qatar-kritiskt budskap.

Krönika: Sportjournalisten Thomas Malmquists avslöjande artiklar om matchfixning i svensk idrott var banbrytande. TV-serien, ”Spelskandalen”, första delen den 12 september, tar avstamp i det tidiga 1990-talets Sverige då idrottsrörelsen stod utan svar och åtgärder inför Malmquists artiklar.

 I dag, 32 år senare, är matchfixning ett allvarligt samhällsproblem. I sin årssammanfattning för 2021redovisar NOA, Nationella Operativa Avdelningen inom polisen, följande:

En dubbel olympisk mästare med nio VM-guld, en världscupsegrare och en mångårig Tv-profil förstärker Radiosportens vintersportexperter. Samtidigt förlänger flera av de tidigare experterna sina kontrakt inför den kommande vintersäsongen.

2013 noterade satte Crystal Palace ett rekord som många trodde skulle gälla i många år. 17 spelare värvades. Men nu ärt det överträffat. Nottingham Forest har köpt in 21 spelare för 1,7 miljarder kronor! Samtidigt lämnade 17 spelare klubben.

Nykomlingen i Premier Legue har för avsikt att prestera i Premier League, det är helt uppenbart.