- En miljon? Okay, då!

I fjol hoppade han av. Men nu ska Andre Agassi bli den som ser till Kungliga Hallen blir fullsatt under Stockholm Open. Han får en miljon kronor för besväret.
När Andy Roddick hoppade av hade ledningen för Stockholm Open inget val. En miljon kronor reserverades som bete för Agassi. Han nappade.
Startpengar är en etablerad form för att locka de bästa spelarna. I Stockholm fanns tre miljoner kronor avsatta för att få ett startfält med hög status.
En stor del av pengarna var ämnade för världstvåan Andy Roddick. När han lämnade återbud fanns det utrymme för att rikta checken åt ett annat håll.
I tennis är det också marknaden som styr. Två påtagliga bevis – Agassi ville ursprungligen spela SO, utan att kräva startpengar, för han behövde samla mera meriter för att nå Masters-slutspelet. Agassi var ännu hetare i fjol, lockades då med två miljoner kronor, sa ja till SO, men valde sedan att avstå.
Nu vågar inte SO-ledningen riktigt lita på den 34-årige amerikanen. Så miljonen är delad i två halvor – den första når Agassis konto när han har anlänt till Stockholm och den andra faller ut när han har avancerat i turneringen.

Svenska Fotbollsförbundet bygger om och gör det med besked.

Planerna på en ny organisation presenterades på onsdagen och då framkom att förre landslagsmannnen  Kim Källstöm blir Fotbollschef och smålänningen  Henrik Landén stabschef i en ny central roll.. Därtill blir det en sammanslagning av Marknad och Kommunikation.

Du slår för långt, Ludvig! Golfvärldens svenska stjärnskott, Eslövs Ludvig Åberg, 24 år, och rankad 32 i världen, tillhör den kategori spelare som drabbas hårdast av torsdagens besked -   att golfbollen (!) ska modifieras och ges egenskaper som begränsar längden på bollen färd mot hål.


För Ludvig, som tillhör proffstourens mest långslående, innebär beskedet att han tappar 15-20 meter på en drive. För amatörer, och hobbygolfaren, blir skillnaden betydligt mindre

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Ola Serneke och IFK Göteborg har varit synonymt. 

Han har sagt ja vid flera tillfällen.Han underlätttade bygget av Kamratgården, han har varit en partner i olika perioder, han tog initiativ till Kvibergs  Arena och han har varit huvudsponsor sedan 2019. Men nu upphör ett fem-årsavtal och parterna har inte kommit fram till en ny lösning, utan att Serneke  sagt konsekvent nej

Tillsammans med VM-organisationen för VM 2024 har Svensk

Innebandy och Folkspel tagit fram en specialgjord Sverigelott, där hela

överskottet går tillbaka till föreningarna i Svensk Innebandy.

Arbetet mot VM 2024 pågår för fullt och nu kan Svensk Innebandy som ett

led i detta presentera Folkspel som en ny partner.

Engelsk fotboll – till vilket pris som helst...- Åtminstone nästan. Dana Strong, vd på Sky Sports går ut i ett  i ett pressmeddelande och berättar att notan för  att sända Premier League över säsongen 2025– uppgår till hisnande 88 miljarder kr!

Fotbollens Silly Season har sina sista skälvande timmar. Penningflödet mellan klubbarna upphör natten mot fredagen  och sportcheferna kan andas ut. Spelare skiftar adress, med eller mot sin vilja. Natten till fredagen slår fönstret igen för klubbarna i både herr- och damallsvenskan. Ute  i Euroopa är det stopp ett dygn senare, natten mot lördagen slår det igen