Nu har Glenn Hysén dubbla jobb

Glenn Hysén tvingades lämna jobbet som expertkommentator hos Viasat. Den prestigelös före detta landslagsspelaren såg inget annat val än att uppsöka arbetsförmedlingen. Nu har han fått två nya jobb.
Annons

Det blev inget av med tränarskapet i division I-klubben Västra Frölunda, men nu har han klart med två nya jobb.

Dels ska han bli återkommande gäst hos ett eventföretag och deras evenemang. Han ska delta vid Sport Business Nordics olika evenemang, vid resor och arrangemang och kommer bl a att jobba tillsammans med en gammal lagkamrat, Glenn Schiller.

Dels Hysén har fått jobbet som fotbollskrönikör och reseledare hos Unibet: " Det är helt suveränt, jag kan ju inte gå och rulla tummarna", säger Hysén till Sportbladet.

Krönikör, reseledare och spelexpert. Hysén blir en mångsysslare och det är vad han trivs med - att ha många bollar i luften. Hos Unibet ska han leverera speltips till matcher i division 1 och 2 i Sverige och vid Champions League ska han vara krönikör på webb-tv.

- Det här blir bra. Jag kan nästan lika gärna sitta och titta på division 2-fotboll som en Champions League-final. Fotboll är roligt på alla nivåer. Det här är suveränt. Jag blir ju tvungen, kan ju inte gå och rulla tummarna.

Han har inte velat dölja det faktum att han behöver sysselsättning i väntan på att pensionsförsäkringar ska belöna honom om tio år. Han har också sålt sin exklusiva villa i Torslanda utanför Göteborg och flyttat till en lägenhet inne i stan.

Anders J (inte verifierad)

fre, 2009-07-24 21:27

1. Det é la skönt att en go

Det é la skönt att en go gubbe som Hysén inte ska behöva oroa sig för den dagliga brödfödan.Han har ju många brn och så. Och så fick han en inblick i många vanliga svenskars vardag genom ett besök på arbetsförmedlingen på Hisingen. "Oh, herregud, hur många människor som satt där. Är detta Sverige i dag?". Åtminstone enligt Sportbladet, är kanske bäst att tillägga.

RF-ordförande Björn Eriksson får svidande kritik för sitt sätt att leda landets största folkrörelse. I spetsen för attacken står Hockeyförbundets ordförande, Anders Larsson, som tillsammans med tio ytterligare specialförbund lämnat in  en motion till kommande RF-stämma i Uppsala i maj.

I en lång krönika på Hockeyförbundets hemsida svingar Larsson vilt mot RF och dess ordförande.

Göteborg får en ny jätteanläggning för padel. Det är företaget  Time4Padel som i samarbete med fastighetsbolaget Tuvebacken Förvaltnings AB planerar  ennybyggnation i Torslanda/Björlanda.  Parterna siktar på en unik anläggning som ska öppna i november-december.

Inte en dag utan nyheter och spekulationer runt när, var hur  ishockey-VM ska spelas. Till Belarus vill ingen, men det är värre med beslut. Internationella Ishockeyförbundet har beslutsvånda Belarus. Men nu gör en dansk journalist, Klaus Zaugg, ett avslöjande. Denne man ska ha tillgång till exklusiva uppgifter och hävdar med bestämdhet att Danmark, Lettland och Slovakien tar över som arrangör.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

IIHF, det internationella hockeyförbundet, trängs allt hårdare mot repen. I ett inlägg på sociala medier skrev på lördagen den tjeckiska biltillverkaren Skoda, som har sponsrat ishockey-VM i 28 år, att företaget väljer att avbryta sitt engagemang – om VM spelas i Belarus som planerat 21maj-6 juni.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

 I kväll, onsdag, är det premiär för en synnerligen annorlunda NHL-säsong med matcher varje dag. – och Viaplay  via streamingtjänsten direktsänder samtliga 868 grundspelsmatcher samt slutspelet.

Den 8 november sänkte Varbergs Astrit Selmani, 23 år, Hammarby med tre mål i 5-2-seger hemma på Påskbergsvallen. På fredagen presenterades han som Hammarbys spelare med ett kontrakt på fyra år, och enligt uppgifter är det Hammarbys största transfer någonsin.