Imponerande, Henrik bäst när det gällde

Henrik Stenson ledde tävlingen efter första dagen,behöll ledningen efter andra ronden, tre slag före tvåan Dustin Johnson och natten mot måndagen tog han hem LVA-tävlingen. Belöningen var rätt bra, 44 miljoner.

Henrik Stenson var på allra bästa humör och vann LVA-tourens tredje tävling. Och på kuppen blev han 44 miljon rikare

Den individuella segern gav honom 4 miljoner dollar, motsvarande 40,7 miljoner svenska kronor.. Dessutom får Henrik ytterligare 375 000 dollar (3,8 miljoner kronor) i prispengar eftersom hans lag Majesticks, med engelsmännen Lee Westwood, Ian Poulter och Sam Horsfield slutade på andra plats i Bedminsters lagtävling.

Stark direkt!

Från första dagens resultatat visade Henrik att han hade skakat av sig all tubulens från kritiken efter sitt ja ttill omdiskuterade LVA. Men så var 500 miljoner i transfer-ersättning var ett bra sätt att förtränga obehaget.

Han inledde tävlingen med åtta birdies och en retfull bogey. Onekligen imponerande och stärkande. Han har fortsatt att spela. överygande.

I en intervju deklarerade Henrik öppet attt pengarna var avgörande för att gå över till LV. Han lurades på 70 miljoner av en bedragare för några år sedan. Nu har han lättare att glömma det försmädliga. 

– Det har varit körigt ett tag, men en bra vecka här i New Jersey, konstaterade Henrik.

Ja från Bubba

Dubble Masters-vinnaren Bubba Watson deklarerar att han också förstärker LIV-touren.

Han har dockhaft problem med skador och inte spelat sedan i maj. Det dröjer också innan han återkommer . Han ska läka ett skadat knä och räknar inte med spel förrän nästa år.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Inför hot om att tvingas lämna RF-familjen, uttalat av Riksidrottsstyrelsen , RS, i april år, fann Svenska Ishockeyförbundet för gott att krypa till korset och ta bort den omstridda paragrafen 6:1 i sina tävlingsbestämmelser. 

Hockeyettan-laget Boden som hävdat sin suveränitet, och vägrat medlemskap i ligaorganisationen Hockeyettan AB, kan idag utropa sig till segrare. 

1932 flyttade Stockholms Golfklubb till Kevinge gård i Danderyd och en bana som engelsmannen Harry Colt designat och golfklubben anlagt. På lördagen firar firar klubben 90 år på Kevinge med en bana restaurerad för 18 miljoner – och ser fram emot ett samarbete med Danderyds kommun när det gäller golf för unga med funktionsnedsättning, spontangolf för tjejer samt träningsmöjligheter vintertid för 13-20-åringar. 

Intresset för en aktiv semester på hemmaplan har hållit i sig  på SkiStars destinationer. Säsongen fortsätter hos fjällturismbolaget under sensommaren och hösten med evenemang, men dessutom dessutom investeras i fler nyheter redan till nästa sommar. De som frontar för en total satsning på totalt 622 miljonerär en rad idrottskändisar, som Nils van der Poel, Maria Pietilä Holmner, Sanna Kallur och Jenny Kallur Olsson samt Hans Olsson.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

IKEA säljer möbler till svenskar i allmänhet. Ja, till några andra också, för den delen.Men som sponsor till Sveriges största folkrörelse har koncernen aldrig gjort sig ett namn. 

Men plötslgt händer det!

IKEA:s Varuhus i Uppsala  hade öppet som vanligt. Men det fanns en markant skillnad. 1 400 orienterare rusade omkring i jakten på skärmar i nya påhittet ”O-Ringen Indoor”.

Dörrarna öppnades och orienterarna släpptes in!

Regeringen föreslår flera åtgärder som förstärker arbetet mot matchfixning. Förändringar som innebära ökade möjligheter att stoppa de som förstör idrotten. Samtidigt ska spelbolag tvingas att dela information vid misstanke om matchfixning.

En dag innan fotboll-EM startar har SVT fått klartecken. Expert-team under de kommande matcherna blir förre fotbollsdomaren Jonas Eriksson och  Tony Gustavsson, tidigare tränare. Men inte nog med det. De backas upp av SVT Sports Daniel Nannskog och tidigare landslagsspelarna Nilla Fischer, och Lisa Dahlkvist. Det ska uppenbarligen aldrig få bli tyst…

ishockeyspelare och nu senast bandyspelaren Simon Jansson.

De fullföljer kontrakt med ryska klubbar och i samtliga fall blir de avstängda från landslagsspel. De kände till premisserna, men valde pengarna i stället.