Imponerande, Henrik bäst när det gällde

Henrik Stenson ledde tävlingen efter första dagen,behöll ledningen efter andra ronden, tre slag före tvåan Dustin Johnson och natten mot måndagen tog han hem LVA-tävlingen. Belöningen var rätt bra, 44 miljoner.

Henrik Stenson var på allra bästa humör och vann LVA-tourens tredje tävling. Och på kuppen blev han 44 miljon rikare

Den individuella segern gav honom 4 miljoner dollar, motsvarande 40,7 miljoner svenska kronor.. Dessutom får Henrik ytterligare 375 000 dollar (3,8 miljoner kronor) i prispengar eftersom hans lag Majesticks, med engelsmännen Lee Westwood, Ian Poulter och Sam Horsfield slutade på andra plats i Bedminsters lagtävling.

Stark direkt!

Från första dagens resultatat visade Henrik att han hade skakat av sig all tubulens från kritiken efter sitt ja ttill omdiskuterade LVA. Men så var 500 miljoner i transfer-ersättning var ett bra sätt att förtränga obehaget.

Han inledde tävlingen med åtta birdies och en retfull bogey. Onekligen imponerande och stärkande. Han har fortsatt att spela. överygande.

I en intervju deklarerade Henrik öppet attt pengarna var avgörande för att gå över till LV. Han lurades på 70 miljoner av en bedragare för några år sedan. Nu har han lättare att glömma det försmädliga. 

– Det har varit körigt ett tag, men en bra vecka här i New Jersey, konstaterade Henrik.

Ja från Bubba

Dubble Masters-vinnaren Bubba Watson deklarerar att han också förstärker LIV-touren.

Han har dockhaft problem med skador och inte spelat sedan i maj. Det dröjer också innan han återkommer . Han ska läka ett skadat knä och räknar inte med spel förrän nästa år.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

2022 var ca 62 000 personer anmälda till Göteborgsvarvets olika lopp. Arrangemanget är en stor folkfest men påvisar också värden i en förbättrad folkhälsa och turistekonomiska intäkter för Göteborg.

Överskottet av loppen återinvesteras i Göteborgs föreningsliv. Efter 2022 års genomförande betalas inte mindre än  5,6 miljoner kronor ut till dryga 50 föreningar som bidrar med funktionärer och gör loppen möjliga.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.