Agent 03 bara väntar

- Vi finns här om AIK behöver hjälp. Men vi har inte fått något förslag på spelare av Sanny Åslund ännu, säger Bengt Andersson, en av riskkapitalisterna i Agent 03.
Men ännu har inte AIK-ledningen hört av sig trots ett tveksamt spel och påtagliga brister bland forward.
Med sex mål på elva matcher är behovet stort. Hjälp finns på nära håll eftersom miljonärerna i Agent 03 är beredda att hjälpa om klubbledningen presenterar den spelare som önskas. 
- Vi letar efter en målskytt. Det är allt jag vill berätta, säger klubbens vd Sanny Åslund till DN.
Agent 03 blev känd som affärsgrupp när Derek Boateng, Arash Talebinejad och Fredrik Björck köptes loss.
- Nöjda kan vi väl inte vara riktigt. Arash har varit skadad, men jag tycker han har visat att han är på gång nu och Fredrik har ju varit jätteduktig. Men Derek är väl en missräkning, säger Bengt Andersson till DN.
Bengt Andersson betonar att han och kollegorna inte bara är ute efter tjäna pengar på till Agent 03, utan har också ett stort hjärta för AIK.
- Man får aldrig kasta in handduken. Jag har varit AIK-are sen 50-talet och det är upp och ner. Jag är väldigt positiv till Patrick Englund, jag tror att han fixar det här. Det här är lite charmen med fotboll, det finns inget som är glasklart.

Handbollslandslaget har snittlön på 678 000 kr 

Det är skillnad på folk och folk, inte minst ekonomiskt i idrottens värld.

 Svensk handboll, med sikte VM-final i Tele 2 söndagen den 29 januari, spelar i helt annan division än Janne Anderssons fotbollslandslag eller Sam Hallams Tre Kronor.

SVT direktsänder upp mot 60 timmar från SM-veckan i Skövde som pågår mellan 31 januari och 5 februari. Uppe på Billingen, där också längdskidtävlingarna avgörs, kommer SVT att ha en studio med Maria Wallberg som programledare. Alla de stora svenska stjärnorna, med den nyblivna Tour de Ski-vinnaren Frida Karlsson väntas vara på plats för att tävla.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Luftslott – eller en seriös satsning? Framtiden ger svar.

Hamburgerkedjan Brödernas intåg i Hockeyettan-laget Väsby IK, rör upp känslor i hockey-Sverige.  Högst ropade Aftonbladet som skrek i falsett att Väsby har ”sålt sin själ, falskhet & tjuveri”

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Striden om läsarna, och tittarna, tar fart. Tidningarnas kamp intensifieras. Expressen är senaste beviset. En stor satsning är presenterad och består av att locka människor som vill ha levande bilder. Expressen har säkrat tv-rättigheterna till ett 60-tal försäsongsmatcher i fotboll.

Sommaren 2020 gjorde han allsvensk debut borta mot Östersunds FK, borta mot IFK Göteborg, noterades han för sitt första mål. Kort därefter förlängde han sitt kontrakt med Malmö FF till och med 2023.

Men i  juli 2021 lånades Sarr ut till Mjällby AIF för resterande delen av säsongen. Utlåningen blev framgångsrik och 20-åringen svarade för åtta mål på 16 matcher i Allsvenskan. Och han blev upptäckt av nederländska Heerenveen.