Nya besked om streaming av idrott

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

allsvenskan occh Superettan är populärt att streama bland svenska fotbollsfans Foto: Anders Wiklund

 

Inför fotbollssäsongen 2020 tog Discovery över sändningarna av allsvenskan, som sedan dess har streamats via Discovery Plus (tidigare Dplay) och krävde sin manual. 
Nu är det snart nödvändigt att lära sig nytt för åtskilliga tusen fotbollsfans.
Men troligen kommer supporter till andra idrotter att snart tvingas att lära om. Det gäller i synnerhet golfintresserade.
- Max blir vårt nya hem för allsvenskan och superettan, säger Sanna Gollne, Warner Bros Discoverys PR and Communications Director till Sportbladet.
Företaget Warner Media har köpt upp Discovery, vilket gör att streamingtjänsterna HBO Max, Discovery Plus och Eurosport slås ihop den 21 maj.
Och just den  21 maj lanseras den nya streamingtjänsten. Nu har det också framkommit att vid lanseringen kommer befintliga HBO-kunder som utnyttjade kampanjen “halva priset livet ut” fortsättabetala ett rabatterat pris för Max.
I klartext inne bär det 349 kr i månaden för elitfotbollen.
”Vid deras nästa förnyelsedatum, den 23 juli 2024 eller senare, kommer deras 50 procent rabatt livet ut av det då gällande priset för Max standard-abonnemanget fortsatt att gälla, förutsatt att abonnemanget är aktivt samt att man följer villkoren för kampanjerbjudandet”, tillägger pr-chefen Sanna Gollne till Aftonbladet.
”Prissättningen för Max återspeglar de avsevärda förbättringarna av innehållet, funktionerna och funktionaliteten hos vår tjänst samt kostnaderna för att utveckla vår förbättrade plattform. Dessutom har vi introducerat ett bas-abonnemang med annonser som möjliggör för användare att ta del av Max till ett lägre pris”. Det skulle innebära 89 kronor/månaden.
Troligen får hon skäl att återkomma angående prissättning.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.