Alla är de Änglar...

Under rättegången i den s k Blåvitthärvan skiftar stämningen. Irritation och uppgifter om lögner kommer och går, men människor med olika uppfattningar och minnen blir till IFK-are med en stark gemenskap, alla är Änglar...

Under rättegången i den s k Blåvitthärvan skiftar stämningen. Irritation och uppgifter om lögner kommer och går, men människor med olika uppfattningar och minnen blir till IFK-are med en stark gemenskap, alla är Änglar...

 

Som när de före detta styrelsekamraterna Thomas Ravelli och Mats Persson, f d klubbdirektören, kommer i samtal i en paus och Ravelli frågar Persson deltagande "hur är det med dig, Mats?"

 

Eller när Kaj Thorén, Göteborgs nuvarande kassör och tidigare vice ordförande, intar en lugn attityd, enligt Göteborgs-Posten, svarar sakligt på frågor och konstaterar:
- Jag känner ingen... min relation till Janne är inte annorlunda. Det är en hyvens kille. Den personliga biten är inte så stor.

Han betonar att tycker att allt är tråkigt för klubben och vilken skada det har lett till.
- Jag tror att det i dagsläget inte är många som tänker på det här. Vi har tagit en moralisk skada, men vi har kvar våra sponsorer och våra åskådare, påpekar Kaj Thorén enligt GP.

Tore B Carlsson förmedlade skatteexperten Ingemar Olssons telefonnummer till Jan Nilsson och är säker på att Jan Nilsson handlade i god tro, att han aldrig skulle begå ett skattebrott medvetet.
Tore B Carlsson är lika säker på att Ingemar Olsson aldrig medvetet skulle medverka till ett skattebrott.
- Ingemar Olsson är ju inte vem som helst. Han är en mycket skicklig skatteexpert, hävdar Tore B Carlsson i GP.

 

Läs mer!

 

"Skönt att det snart är över"

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

2022 var ca 62 000 personer anmälda till Göteborgsvarvets olika lopp. Arrangemanget är en stor folkfest men påvisar också värden i en förbättrad folkhälsa och turistekonomiska intäkter för Göteborg.

Överskottet av loppen återinvesteras i Göteborgs föreningsliv. Efter 2022 års genomförande betalas inte mindre än  5,6 miljoner kronor ut till dryga 50 föreningar som bidrar med funktionärer och gör loppen möjliga.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.