"Matcher först i september..."

Än slank han hit, än slank han dit, än slank han ner i diket. Ni kan väl den där barnvisa.

Nu kan man applicera den på Svenska Fotbollförbundet och jakten på ny förbundskapten...För nu framkommer att inte heller norrmannen Ole Gunnar  är aktuell längre -  och uppgiften kommer från Norge… Där uttalar sig Kim Källström,, numera fotbollschef på SvFF,. Han ooch uppger att det spåret är avslutat.

En nationalarena, ett antal intresserade spelare, En nationalsång - bara en förbundskapten som saknas. Dock inte så bara med den saken...

- Bättre att säga att han inte är en kandidat längre, påstås Kim ha sagt.

– Vi kan inte gå in på detaljerna men vi kom inte fram på alla punkter. Då är det bättre att säga att han inte är en kandidat längre och vi går vidare med andra tankar och spår.

Ingen brådska...

I nuläget finns det ett antal kandidater enligt Källström, som medger att SvFF vill ha en ny förbundskapten i vår.

– Det finns en vilja från vår sida att vi ska ha en förbundskapten klar till mars men våra tävlingsmatcher börjar i september. Så svaret är att vi behöver ta den tid som behövs för att få fram den bästa kandidaten. Med det sagt är målbilden är att det ska bli klart så fort som möjligt, säger Källström.

Vidare medger Källström att det både kan bli en svensk och en utländsk tränare.

Fredrik sa också nej

En annan person som har nämnt som tänkbar är förre storspelaren, Fredrik Ljungberg.

Han är inte heller aktuell.

- Sådana här saker vill man kanske egentligen inte prata om så mycket, och jag ska fatta mig ganska kort. Det är klart att någon kontakt togs väl, men det är ganska längesedan, så det kan jag väl ändå säga, sa han bestämt i lördagens Premier League-sändning. I Viaplay. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 

Göteborgvarvets succé är total. Detär smått ofattbara pengar som sätts i rörelse när löparna springer i Göteborg och gynnar hela regionen. Den turistekonomiska omsättningen ökade med 215 miljoner kronor, totala skatteeffekten är över 100 miljoner kronor och folkhälsoeffekterna värderas till 460 miljoner kronor. Det visar Upplevelseinstitutets utvärdering av Varvetveckan 2023.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.