Rögle får storföretag som ny sponsor

Rögles resultat i SHL har hittills  inte blivit enligt förhoppningarna, men skåningarna laddar redan för nästa säsong. Klubben spar heller inga medel för att hela klubben ska utvecklas. Beslut har tagits om en rejäl satsning både på ungdomshockeyn och damlaget. Nu står det dessutom klart att ett storföretag vill bli partner till klubben. Boozt, Sveriges största inom e-handel, som också sponsrar MalmöFF och Brøndby  har nu sagt ja till  den Ängelholmsbaserade klubben. 

Catena Arena håller hög dtandard. Nu ska laget också bli högklassigt

Boozt, Sveriges största e-handel och det ledande nordiska varuhuset online, har en övergripande strategi som grundar sig i att välja partnerskaps- och sponsringsplattformar som fokuserar på att främja nära och meningsfull samverkan med lokalsamhället. 

"Bli bäst i Norden"

- Rögle BK är inte bara ett idrottslag, utan deras verksamhet är en viktig del här. Vi är glada över att vara en del av deras resa, och tillsammans kommer vi att dela många fantastiska stunder, det är jag säker på," säger Per Hansson, Fulfilment Director på Boozt som har ett logistikcenter i Ängelholm med cirka 600 anställda.  

- Precis som vi gör så strävar Boozt efter att bli bäst i Norden. De stora investeringarna i närområdet är ett bevis på detta,". säger Rögle BK:s Daniel Koch

 Celebert sällskap

Sponsorskapet representerar en viktig milstolpe för Boozt, som fortsätter utöka sitt engagemang i de samhällen som där bolaget verkar. Sponsorskapet representerar en viktig milstolpe för Boozt, som fortsätter utöka sitt engagemang i de samhällen som där bolaget verkar. Rögle ansluter till ett celebert sällskap,Boozt sponsrar sedan tidigare Malmö FF och Brøndby.

Boozt grundades 2011 av Hermann Haraldsson, Jesper Brøndum och Peter G. Jørgensen och är ett nordiskt onlinevaruhus som erbjuder över 1 000 varumärken inom olika kategorier. Med tre miljoner kunder och 7,4 miljoner beställningar under 2022 har företaget 1 200 anställda från 60 nationaliteter och 335 000 Trustpilot-recensioner med ett betyg på 4,5. 

Boozt erbjuder gratis leverans på 1-2 arbetsdagar och enkla returer, och bedriver sin verksamhet från ett 88 000 kvadratmeter stort Boozt Fulfilment Centre i Ängelholm. År 2022 uppgick omsättningen till 6,7 miljoner, och företaget är verksamt på 14 marknader. Boozts Fulfilment Centre rymmer 1 200 000 backar och 1 200 robotar.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Örebro Hockey Koncern, med SHL-laget Örebro HK, redovisar ett ekonomiskt plus på tre miljoner kronor för säsongen 2023-2024.  Nettoomsättning uppgick till 153,5 miljoner, nytt rekord, att jämföras med säsongen 2022-2023, 143 miljoner kronor.

Säsongen var, milt uttryckt, jobbig för föreningen. I play off föll laget mot Luleå i åttondelsfinal, 1-2 i matcher, men det var inte på isen som laget skapade rubriker. 

Huvudtränaren Johan Hedberg, ny för säsongen, sparkades tidigt och sportchefen Niklas Eriksson klev ned i båset. Vd. Mikael Johansson föll i onåd hos styrelsen och skickades brutalt iväg efter sju års arbete.

Diskussionen om VAR eller inte är ständigt pågående.

Såg ni vad som hände i England?

De engelska fotbollsklubbarna röstade under ett möte om ett förslag att avskaffa videogranskningstekniken.

Endast en klubb röstade för.

En golfhelg framförTV:n är högaktuell och angelägen för åtskilliga svenskar. 
I synnerhet när Tige r Woods är tillbaka och tre svenskar också står beredda. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Försäkringsbolaget Folksam visar prov på hur kreativitet och egen vinning kan ge  ett lyckat sponsoravtal. Men så har bolaget och Svenska Fotbollförbundet variit partners i över 60 år. Nu har parterna enats om en förlängning och samtidigt utökat sitt samarbete Det nya avtalet gäller till och med  2026.

Handbollsföreningen IFK Karlskrona  sålde den första win-winlotten i ideella Folkspels nya föreningslotteri,  Joyna. För det belönas de med 100 000 kronor som går direkt till föreningens verksamhet.
- Välkomna pengar till vår förening! En n härlig sommarpresent, säger Mats Lindau, förre storspelaren som i dag är sportchef i föreningen. 

Förra sommaren lanserades Sportscom med professionell livekommentering  . Nu läggs den digitala sportradion ned.

– Ett jättetråkigt beslut, säger grundaren Ola Heffler.

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.