Lukaku åter för 1,2 miljarder

Viaplay öppnar säsongen och sin nya Premier League-studio på fredag kväll, när nykomlingen Brentford tar emot Arsenal.Då med Sebastian lLarsson vid en mikrofon.

Klart på torsdagen. Romelu Lukaku lämnar Italien och flyttar till London

 

 

Den tidigare landslagsstjärnan gästspelade redan i våras, och gjorde ett så pass starkt intryck att han nu tar plats i det ordinarie expertteamet.

– Jag ser fram emot uppdraget. Jag älskar engelsk fotboll och tror att efter min bakgrund i ligan kan jag dela med mig av spännande erfarenheter till TV-tittarna., säger Sebastian som har spelat 282 matcher i Premier Legaue,

Bland exprterkollegerna återfinns beprövade namn som Erik Niva, Johanna Frisk och Bojan Djordjic. Programledarrollen delas av Jennifer Kücükaslan och Niklas Jihde.

Detta veckoslut är det även säsongsstart för en ny Bundesligasäsong. Viaplay sänder samtliga matcher också från den tyska ligan. Fredagens premiär ser mästarna Bayern München ta sig an Mönchengladbach på bortaplan.

Ma Premier League: Romelu Lukaku lämnar Inter för spel i Chelsea.

Den 28-årige anfallaren återvänder till Premier League.

- idealistiskt för mig. Jag har längtat efter en återkomst, säger Lukaku i en kommentar på Chelseas hemsida.

Enligt mediauppgifter betalar Chelsea 115 miljoner euro, drygt 1,2 miljarder kronor belgaren 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

Obstacle course racing, som är samlingsnamnet för tävlingar som Tough Viking och Spartan, och tro det eller ej, de är på väg in i idrottens finrum. Mycket talar för att OCR gör sin debut i olympiska spelen 2028 i Los Angeles. Vägen dit sker genom en bakdörr, nämligen som en av grenarna i Modern femkamp.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.