adidas lanserar sin största kampanj

Den 16 mars lanserar adidas sin största globala varumärkeskampanj genom tiderna. För första gången förenas alla grenar av varumärket i en fusion av sport, musik och mode – från catwalken på New York fashion week och cricketplanen i Mumbai till festivalscenen i Glasgow och fotbollsplanen i Buenos Aires.

Fångade i naturliga ögonblick visar varumärkesambassadörer som fotbollsspelaren Lionel Messi och popstjärnan Katy Perry att “when you love your game, whatever the game, you put your all into it”.

Svenska ambassadörer

Ett 20-tal svenska ambassadörer är också engagerad på olika nivåer. Fotbollsspelaren Ola Toivonen, dj-duon Rebecca & Fiona, skidskytten Björn Ferry, entreprenörerna Soundcloud, kaffemakarna Solde, rullstolsrugbyspelaren Tobias Sandberg och fightern Hanna Sillén är bara några exempel. Gemensamt för ambassadörerna är deras starka passion för vad de gör, oavsett vad detta är.

- adidas har under de senaste tio åren framgångsrikt byggt två divisioner med adidas Sport Performance och adidas Sport Style. Nu är vi stolta över att för första gången visa helheten och bredden i varumärket under ett och samma tak - från planen till catwalken, från stadion till gatan, från scenen till skaterampen”, säger Tina Rolén, marknadsdirektör för Sport Style på adidas Norden.

- ”all adidas’ är inte bara vår största kampanj någonsin, den ger oss också möjlighet att kommunicera till och engagera våra fans på helt nya sätt. Vi vet att våra konsumenter har en livsstil där de lever över flera kulturella spektra – mode som street som sport – och nu svarar vi på det, säger Martin Eisele, marknadsdirektör för Sport Performance på adidas Norden.

Reklamfilm världen över

Skapad av Montreal-baserade byrån Sid Lee och regisserad av Romain Gavras bygger kampanjen på en 30 och en 60 sekunder lång reklamfilm för TV och bio såväl som en utökad version för online. Dessa går live över hela världen den 16 mars. Utöver filmen tillkommer mobilt, retail, printannonsering och events.

Den riktigt intresserade kan sedan fortsätta konversationen med adidas på nätet genom sociala plattformar så som Facebook. Där ska adidas servera unikt innehåll för sina fans så som nya produktsläpp, exklusivt filmmaterial och tillgång till kampanjens ambassadörer som representerar såväl musik och mode som sport - exempelvis Lionel Messi, Katy Perry, Derrick Rose, Caroline Wozniacki, Jeremy Scott och B.O.B.

Reklamfilmen kan du se i vår Facbook-ruta till höger på förstasidan.

”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.