Pichler i ny annorlunda satsning

Träna med Wolfgang Pichler och Teodor Peterson. Med den uppmaningen satsar Apollo å ett nytt koncept. Ambitiösa människor får möjlighet att träna och utvecklad på Playitas på Rhodos enligt samma modell som Olympic Camp.

Wolfgang Pichler som har tagit flera generationer av svenska skidskyttar till framgångar och Teodor Peterson tidigare är skidåkaren och, tidigare OS- medaljör, genomför träningsläger med Apollo Sports för motionsidrottare som älskar uthållighets- och konditionsidrotter.

Motionärer i specialträning

I ett unikt samarbete med Svenska Skidskytteförbundet och legendariska skidskyttetränaren Wolfgang Pichler erbjuder Apollo Sports träningsläger på anläggningen Levante  på Rhodos. Träningslägret hålls för "vanliga" motionärer som älskar uthållighets- och konditionsidrotter som längdskidor, rullskidor, löpning, cykel, sim och triathlon. Lägret blir fokuserat på att träna smart, hårt och konsekvent samt att hitta glädje med likasinnade.

Wolfgang Pichler samt Teodor Peterson är ansvariga. 

- Jag hälsar alla konditionsidrottare välkomna till vår camp på Rhodos. Vi ska gå igenom de bästa träningsmetoderna och träna hårt tillsammans. Jag är säker på att de som följer med kommer att ta sin träning till en helt ny nivå säger Wolfgang Pichler. 

- Vi är stolta att till vår träningskalender få addera en hel vecka med en så erfaren och meriterad ledare som Wolfgang Pichler och en idrottspersonlighet som Teodor Peterson. Det bllir en veckas drömträning för de som vill ta sin träning till nya nivåer säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo. 

Utbudet är massivt

Apollo  knyter förhoppningar till ett träningsläger 23 - 30 oktober 2022 på Levante. "Powered by Playitas på Rhodos" Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt på Afandou-stranden och är det näst senaste tillskottet i Playitasgruppen med faciliteter såsom nybyggt välutrustat gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner, stor stretchyta samt dagliga träningspass, gruppträningspass, yoga, dansklasser, pass med funktionell träning. Hotellet erbjuder har också nybyggt utomhusgym för crossfit/funktionell träning (WOD box), 2 padelbanor, 6 tennisbanor, vattensporter, mountainbike, landsvägscykel, multicourt samt beachvolley. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Tretorn har haft en stark koppling till tennisen under många år vilket och det har även inkluderat ett mångårigt samarbete som officiell bollpartnermed tennisveckorna i Båstad  Ett samarbete som nu förlängs tillsammans med WTA och ATP turneringarna på Nordea Open  4–17 juli .

På torsdagen uppstår svensk industrihistoria vid nationalarenan i Solna. Där ska  skogsbaserat funktionsmaterial för konstgräsplaner installeras på Råstasjöns Idrottsplats. Ett unikt svensktillverkat biomaterial med lågt koldioxidavtryck kan ersätta dagens fossilbaserade material. 

Gotlands Grand National växer lavinartat. Från de maskindrivna motorcyklarna till att nu cyklisterna välkomnas  till det gamla skjutfältet och gör evenemanget gigantiskt.  Det är vad Svenska Cykelförbundet i samarbete med Svenska Motorsportsförbundet tror och hoppas på när de tillsammans genomför GGN E-Bikeden 27 oktober 2022, dagen innan GGN startar.  Arrangörerna räknar invasion på ön!.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Göteborgsföretaget More SPACE tecknar samarbetsavtal med SVT Sport  och växer som ett av landets ledande sponsorföretag.

Det handlar om ett mycket eftertraktat avtal.  More SPACE blir SVT:s partner i minst tre år och får ansvaret  för att sälja programsponsring till SVT:s stora sportevenemang till och med december 2025.

Totalt handlar det om 19 stora sportevenemang med allt från Friidrotts-VM till Fotbolls EM för damer, Fotbolls VM för herrar, Junior VM i ishockey samt Vinterstudion med världscupen i Skidskytte och Ski Classics

Regeringen föreslår flera åtgärder som förstärker arbetet mot matchfixning. Förändringar som innebära ökade möjligheter att stoppa de som förstör idrotten. Samtidigt ska spelbolag tvingas att dela information vid misstanke om matchfixning.

En dag innan fotboll-EM startar har SVT fått klartecken. Expert-team under de kommande matcherna blir förre fotbollsdomaren Jonas Eriksson och  Tony Gustavsson, tidigare tränare. Men inte nog med det. De backas upp av SVT Sports Daniel Nannskog och tidigare landslagsspelarna Nilla Fischer, och Lisa Dahlkvist. Det ska uppenbarligen aldrig få bli tyst…

Vissa går mot strömmen.  Som Jonas Jerebko, basketstjärnan. Lagom som ishockeyspelare och fotbollsspelare flyr Ryssland skriver han ett nytt kontrakt med CSKA Moskva, vilket innebär, förstås, att han måste bo i den ryska huvudstaden! Men nu har en sponsor därför hävt ett kontrakt. Och på torsdsgen slog också Basketbollförbundet lartm och stänger av honom från landslagsspel.