Pichler i ny annorlunda satsning

Träna med Wolfgang Pichler och Teodor Peterson. Med den uppmaningen satsar Apollo å ett nytt koncept. Ambitiösa människor får möjlighet att träna och utvecklad på Playitas på Rhodos enligt samma modell som Olympic Camp.

Wolfgang Pichler som har tagit flera generationer av svenska skidskyttar till framgångar och Teodor Peterson tidigare är skidåkaren och, tidigare OS- medaljör, genomför träningsläger med Apollo Sports för motionsidrottare som älskar uthållighets- och konditionsidrotter.

Motionärer i specialträning

I ett unikt samarbete med Svenska Skidskytteförbundet och legendariska skidskyttetränaren Wolfgang Pichler erbjuder Apollo Sports träningsläger på anläggningen Levante  på Rhodos. Träningslägret hålls för "vanliga" motionärer som älskar uthållighets- och konditionsidrotter som längdskidor, rullskidor, löpning, cykel, sim och triathlon. Lägret blir fokuserat på att träna smart, hårt och konsekvent samt att hitta glädje med likasinnade.

Wolfgang Pichler samt Teodor Peterson är ansvariga. 

- Jag hälsar alla konditionsidrottare välkomna till vår camp på Rhodos. Vi ska gå igenom de bästa träningsmetoderna och träna hårt tillsammans. Jag är säker på att de som följer med kommer att ta sin träning till en helt ny nivå säger Wolfgang Pichler. 

- Vi är stolta att till vår träningskalender få addera en hel vecka med en så erfaren och meriterad ledare som Wolfgang Pichler och en idrottspersonlighet som Teodor Peterson. Det bllir en veckas drömträning för de som vill ta sin träning till nya nivåer säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo. 

Utbudet är massivt

Apollo  knyter förhoppningar till ett träningsläger 23 - 30 oktober 2022 på Levante. "Powered by Playitas på Rhodos" Hotellet ligger i lugna omgivningar direkt på Afandou-stranden och är det näst senaste tillskottet i Playitasgruppen med faciliteter såsom nybyggt välutrustat gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner, stor stretchyta samt dagliga träningspass, gruppträningspass, yoga, dansklasser, pass med funktionell träning. Hotellet erbjuder har också nybyggt utomhusgym för crossfit/funktionell träning (WOD box), 2 padelbanor, 6 tennisbanor, vattensporter, mountainbike, landsvägscykel, multicourt samt beachvolley. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Handbollslandslaget har snittlön på 678 000 kr 

Det är skillnad på folk och folk, inte minst ekonomiskt i idrottens värld.

 Svensk handboll, med sikte VM-final i Tele 2 söndagen den 29 januari, spelar i helt annan division än Janne Anderssons fotbollslandslag eller Sam Hallams Tre Kronor.

SVT direktsänder upp mot 60 timmar från SM-veckan i Skövde som pågår mellan 31 januari och 5 februari. Uppe på Billingen, där också längdskidtävlingarna avgörs, kommer SVT att ha en studio med Maria Wallberg som programledare. Alla de stora svenska stjärnorna, med den nyblivna Tour de Ski-vinnaren Frida Karlsson väntas vara på plats för att tävla.

Förmågan att utveckla och förnya ett arrangemang brottas åtskilliga förbund och klubbar med. Vanans makt får gärna övertaget och nästa tävling, cup eller event blir en kopia av föregående, trots att många suckar uppgivet. Människor är trygga i ett traditionellt tänkande. 

Men det finns undantag. Som Rally Sweden, unikt i VM-cirkusen med att ha en nostalgitävling insprängd i WRC-schemat – och dessutom på samma specialsträckor som “värstingbilarna”.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Luftslott – eller en seriös satsning? Framtiden ger svar.

Hamburgerkedjan Brödernas intåg i Hockeyettan-laget Väsby IK, rör upp känslor i hockey-Sverige.  Högst ropade Aftonbladet som skrek i falsett att Väsby har ”sålt sin själ, falskhet & tjuveri”

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Vid årsskiftet 2018-2019 förändrades finansieringen av Sveriges Television (SvT), Sverige radio (SR) och Utbildningsradion (UR).  Sedan 1/1 2019 bokförs TV-licensen  eller public service- avgiften på varje svensk medborgares skattsedel. Beloppet är 1 300 kr/person årligen och är reducerat för personer med låga förvärvsinkomster.

Lagändringen är bakgrund till en skarp mediadebatt om OS, och Jan Scherman, tidigare vd på TV 4 har levererat besk kritik av SvT:s inköp av rättigheter för de olympiska spelen 2026-2032.

1 372 298 263 kronor, 121 miljoner euro i klartext,  - för köp av en fotbollsspelare, Det väcker reaktioner inte bara i fotbollvärlden. Och den berörde, argentinaren Enzo Fernández fyllde 22 år  så sent som för en dryg vecka sedan och får nu pressen att leverera i sin nya klubb, Chelsea.