Hegerfors blir morgonvärd igen

Att sportjournalister tvingas vara flexibla och äga en allroundkunskap som också ger andra och nya uppdrag har påvisats många gånger. Nu sker det igen när Arne Hegerfors blir värd för Nyhetsmorgon i TV4.
Annons

Efter många år som en av de mest uppskattade medarbetarna på SVT:s sportredaktion tog han steget över till Canal+. Kanalen som blev en del av TV-gruppen efter uppköpet och därmed öppnades också möjligheterna för Hegerfors att vidga sina uppgifter.

Sålunda deklarerade Arne Hegerfors efter några inhopp som morgonvärd i Nyhetsmorgon att han gärna medverkade vid flera tillfällen. I synnerhet lockade uppgiften att ta hand om Nyhetsmorgon lördag när Lasse Bengtsson sa upp sig.

Nu har han fått besked att han efter valet ska leda Nyhetsmorgon i TV4 tillsammans med Kristin Kaspersen.

- Det blir jätteroligt, kul att det blir med Kristin också. Det är ju dagarna efter valet så det finns säkert en del att röja i, säger han till Resume.se.

RF-ordförande Björn Eriksson får svidande kritik för sitt sätt att leda landets största folkrörelse. I spetsen för attacken står Hockeyförbundets ordförande, Anders Larsson, som tillsammans med tio ytterligare specialförbund lämnat in  en motion till kommande RF-stämma i Uppsala i maj.

I en lång krönika på Hockeyförbundets hemsida svingar Larsson vilt mot RF och dess ordförande.

Göteborg får en ny jätteanläggning för padel. Det är företaget  Time4Padel som i samarbete med fastighetsbolaget Tuvebacken Förvaltnings AB planerar  ennybyggnation i Torslanda/Björlanda.  Parterna siktar på en unik anläggning som ska öppna i november-december.

SHL-ishockey i maj-juni rycker allt närmare!

  Med över 100-talet bekräftade fall av covid-19 och ett 40-tal framflyttade matcher har SHL-organisationen tvingats till flera åtgärder

Sportchefen Johan Hemlin har meddelat att SM-slutspelet senareläggs minst två veckor.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

IIHF, det internationella hockeyförbundet, trängs allt hårdare mot repen. I ett inlägg på sociala medier skrev på lördagen den tjeckiska biltillverkaren Skoda, som har sponsrat ishockey-VM i 28 år, att företaget väljer att avbryta sitt engagemang – om VM spelas i Belarus som planerat 21maj-6 juni.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

 I kväll, onsdag, är det premiär för en synnerligen annorlunda NHL-säsong med matcher varje dag. – och Viaplay  via streamingtjänsten direktsänder samtliga 868 grundspelsmatcher samt slutspelet.

Den 8 november sänkte Varbergs Astrit Selmani, 23 år, Hammarby med tre mål i 5-2-seger hemma på Påskbergsvallen. På fredagen presenterades han som Hammarbys spelare med ett kontrakt på fyra år, och enligt uppgifter är det Hammarbys största transfer någonsin.