Hegerfors blir morgonvärd igen

Att sportjournalister tvingas vara flexibla och äga en allroundkunskap som också ger andra och nya uppdrag har påvisats många gånger. Nu sker det igen när Arne Hegerfors blir värd för Nyhetsmorgon i TV4.
Annons

Efter många år som en av de mest uppskattade medarbetarna på SVT:s sportredaktion tog han steget över till Canal+. Kanalen som blev en del av TV-gruppen efter uppköpet och därmed öppnades också möjligheterna för Hegerfors att vidga sina uppgifter.

Sålunda deklarerade Arne Hegerfors efter några inhopp som morgonvärd i Nyhetsmorgon att han gärna medverkade vid flera tillfällen. I synnerhet lockade uppgiften att ta hand om Nyhetsmorgon lördag när Lasse Bengtsson sa upp sig.

Nu har han fått besked att han efter valet ska leda Nyhetsmorgon i TV4 tillsammans med Kristin Kaspersen.

- Det blir jätteroligt, kul att det blir med Kristin också. Det är ju dagarna efter valet så det finns säkert en del att röja i, säger han till Resume.se.

Betydelsen av att sälja spelare bevisas med all önskvärd tydlighet i Elfsborg. Klubben gick 15 miljoner plus 2020 - mycket tack vare försäljningen av forwarden Jesper Karlsson till nederländska AZ Alkmaar. Det innebär i sin tur att klubben har 30 miljoner i eget kapital

Svensk Elitfotboll lanserar en öppningsplan för återgång till publik, "Så ska fotbollssäsongen räddas". 

På onsdagen presenterade Svensk Elitfotboll en öppningsplan som visar hur elitfotbollen ändå ska kunna genomföras. På fredag får Folkhälsomyndigheten se förslaget.

10 miljoner back. Det skulle få vilken klubbkassör som helst att gråta. I BK Häcken tar den ansvarige beskedet med ro. Prognosen i fjol var 40 miljoner! Då är 10 miljoner bra mycket lättare att acceptera. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

I tisdags morse rasade taket till Berners bilhall i Östersund. Människor som befann sig bland bilarna flydde ut när takkonstruktionen började knaka, och ingen människas skadades lyckligtvis.

Nu pågår röjningsarbetet och en av de ledande personerna är Thomas Wassberg och hans klubb, Åsarna IK.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

Enbart en av tio som ser skidor på tv är under 40 år, påvisar en undersökning, utförd på uppdrag av DN och gjord  av mediemätningstjänsten MMS.

En klar majoritet av tv-tittarna gillar skidor , ja egentligen all TV.-idrott, men det är de äldre.

Bekräftelsen från IFK Göteborg dröjer, men på onsdagseftermiddagen gick Sportbladet ut med att IFK Göteborg har klart med stjärnspelarna Marcus Berg och Oscar Wendt.

IFK Göteborg ska ha säkrat ytterligare två hemvändare som innebär att laget förstärks avsevärt.