Fullsatt när Graham kom tillbaka

Gamla Teatern i Östersund var fullsatt när den tidigare elitdomaren i fotboll, Jonas Eriksson, bjöd in till sin show ”Korthuset Live” med en gäst som är synnerligen populär i stan, nämligen Graham Potter.
Den förre ÖFK-tränaren och folkkäre Graham Potter fick ett synnerligt varmt välkomnande. Det var här på teatern som Graham också dansade för några år sedan.
Graham Potter mottogs av både jubel och applåder är han kom tillbaka till Östersund. Det var här han gjorde succé som tränare och ledde ÖFK till och med till Allsvenskan.

 

Nu hyllades han rejält när han klev upp på scenen och det var ett synnerligen lyckat val av Jonas Erikson att välja just Graham som gäst.
Efter många slutsålda hus runt i landet under hösten 2023, har Jonas valt att åka ut även i år. Han har ett vinnande koncept i sin föreställning baserad på bästsäljande boken ”Korthuset”.
I Jonas succébok skildras kickarna och spelet bakom världsfotbollen. Han berättar om vägen till toppen, varför han slutade och vad som händer i skymundan på den internationella toppfotbollen och de enorma krav som ställs på elitskiktet av domare. 
Boken har sålt guld, varit nominerad till både Adlibris-priset och Storytel Awards. I höstas blev boken en liveshow – Korthuset Live – som hyllad av såväl kritiker som publiken och nu är Jonas tillbaka som underhållare. I Östersund kom 400 personer till föreställningen,
Jonas är Sveriges mest meriterande fotbollsdomare. han var under 18 år en av Fifas absoluta toppdomare. Jonas har dömt matcher i såväl VM, EM, Champions League, därtill 340 matcher i Allsvenskan
Idag kan han berätta om  åtskilligaupplevelser och episoder. I boken använder han också ett exklusivt material med filmer och videoklipp från de mest kända arenorna i världen.
Jonas poängterade :
- Hösten 2023 var helt magisk. Att träffa publiken runt om i Sverige, märka av det enorma intresset för fotboll, för min historia och publikens vilja att följa med bakom kulisserna mer detaljerad och ingående än någonsin tidigare var en svårslagen upplevelse han.
Efter besöket i Östersund betonade han också:
– Graham Potter  är en alldeles fantastisk gäst och person som jag är väldigt stolt och glad över som kommit hit hela vägen från England. 
- Han är en person som är mer populär än de flesta i den här stan. Han är inte bara en duktig tränare utan en fenomenalt spännande och duktig person

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.