Sweetspot och BookVisit i unikt samarbete

Sweetspot och BookVisit, två ledande företag inom sina respektive områden, har förenat sina krafter för att utveckla en banbrytande integration kallad Sweetspot Golf Package. En innovativ integration och modul som är tänkt att göra hanteringen av bokningar för golfpaket till en smidig lösning för kunden. 

Med Sweetspot Golf Package kan golfdestinationer minimera administrativt arbete och undvika dubbelarbete samtidigt som de maximerar intäkterna från golfpaket. Besökare på golfklubbarnas hemsidor kan enkelt komma åt paketlösningen och initiera en bokning. Dessutom ges spelarna möjlighet att själva sköta sina avbokningar enligt destinationens avbokningsregler. 

-Genom att dra nytta av BookVisits anslutning till PMS för hotellrum och Sweetspots bokningsplattform för golf har gästerna möjlighet att bekvämt boka både hotellrum och starttider innan de avslutar bokningsprocessen med onlinebetalning. Framtiden ligger i att bygga både smarta onlineflöden men också understödja den operationella effektiviteten, säger Fredrik Norbeck, Business Unit Manager på BookVisit.

En av de mest spännande funktionerna med denna integration är att Sweetspot samlar in data och analyserar bokningar för att rekommendera optimal prissättning för olika säsonger. Detta gör att golfdestinationer kan optimera intäkterna och öka antalet bokningar genom att erbjuda rätt golfpaket till rätt kund vid rätt tillfälle.

- Vi är övertygade om att denna banbrytande integration mellan Sweetspot och BookVisit kommer att revolutionera golfdestinations-industrin i Europa genom att effektivisera bokningsprocessen, öka intäkterna och erbjuda en förstklassig bokningsupplevelse för golfare, avslutar Henrik Ahlin, CEO och grundare på Sweetspot

 

Fakta

Om BookVisit: Nordens ledande affärsutvecklingsplattform för besöksnäringen. En helhetslösning specialiserad på att driva direktbokningar och onlineförsäljning, med det primära målet att hjälpa våra kunder att öka konvertering och generera merförsäljning för att uppnå en mer effektiv operationell verksamhet. BookVisit grundades 2012 och är en del av Visit Group.

Om Sweetspot: datadriven plattformen som hjälper golfanläggningar med intäktshantering.Företaget grundades 2016 och idag hjälper med kunder i Norden samt Storbritannien.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Örebro Hockey Koncern, med SHL-laget Örebro HK, redovisar ett ekonomiskt plus på tre miljoner kronor för säsongen 2023-2024.  Nettoomsättning uppgick till 153,5 miljoner, nytt rekord, att jämföras med säsongen 2022-2023, 143 miljoner kronor.

Säsongen var, milt uttryckt, jobbig för föreningen. I play off föll laget mot Luleå i åttondelsfinal, 1-2 i matcher, men det var inte på isen som laget skapade rubriker. 

Huvudtränaren Johan Hedberg, ny för säsongen, sparkades tidigt och sportchefen Niklas Eriksson klev ned i båset. Vd. Mikael Johansson föll i onåd hos styrelsen och skickades brutalt iväg efter sju års arbete.

Diskussionen om VAR eller inte är ständigt pågående.

Såg ni vad som hände i England?

De engelska fotbollsklubbarna röstade under ett möte om ett förslag att avskaffa videogranskningstekniken.

Endast en klubb röstade för.

En golfhelg framförTV:n är högaktuell och angelägen för åtskilliga svenskar. 
I synnerhet när Tige r Woods är tillbaka och tre svenskar också står beredda. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Försäkringsbolaget Folksam visar prov på hur kreativitet och egen vinning kan ge  ett lyckat sponsoravtal. Men så har bolaget och Svenska Fotbollförbundet variit partners i över 60 år. Nu har parterna enats om en förlängning och samtidigt utökat sitt samarbete Det nya avtalet gäller till och med  2026.

Handbollsföreningen IFK Karlskrona  sålde den första win-winlotten i ideella Folkspels nya föreningslotteri,  Joyna. För det belönas de med 100 000 kronor som går direkt till föreningens verksamhet.
- Välkomna pengar till vår förening! En n härlig sommarpresent, säger Mats Lindau, förre storspelaren som i dag är sportchef i föreningen. 

Förra sommaren lanserades Sportscom med professionell livekommentering  . Nu läggs den digitala sportradion ned.

– Ett jättetråkigt beslut, säger grundaren Ola Heffler.

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.