Sweetspot och BookVisit i unikt samarbete

Sweetspot och BookVisit, två ledande företag inom sina respektive områden, har förenat sina krafter för att utveckla en banbrytande integration kallad Sweetspot Golf Package. En innovativ integration och modul som är tänkt att göra hanteringen av bokningar för golfpaket till en smidig lösning för kunden. 

Med Sweetspot Golf Package kan golfdestinationer minimera administrativt arbete och undvika dubbelarbete samtidigt som de maximerar intäkterna från golfpaket. Besökare på golfklubbarnas hemsidor kan enkelt komma åt paketlösningen och initiera en bokning. Dessutom ges spelarna möjlighet att själva sköta sina avbokningar enligt destinationens avbokningsregler. 

-Genom att dra nytta av BookVisits anslutning till PMS för hotellrum och Sweetspots bokningsplattform för golf har gästerna möjlighet att bekvämt boka både hotellrum och starttider innan de avslutar bokningsprocessen med onlinebetalning. Framtiden ligger i att bygga både smarta onlineflöden men också understödja den operationella effektiviteten, säger Fredrik Norbeck, Business Unit Manager på BookVisit.

En av de mest spännande funktionerna med denna integration är att Sweetspot samlar in data och analyserar bokningar för att rekommendera optimal prissättning för olika säsonger. Detta gör att golfdestinationer kan optimera intäkterna och öka antalet bokningar genom att erbjuda rätt golfpaket till rätt kund vid rätt tillfälle.

- Vi är övertygade om att denna banbrytande integration mellan Sweetspot och BookVisit kommer att revolutionera golfdestinations-industrin i Europa genom att effektivisera bokningsprocessen, öka intäkterna och erbjuda en förstklassig bokningsupplevelse för golfare, avslutar Henrik Ahlin, CEO och grundare på Sweetspot

 

Fakta

Om BookVisit: Nordens ledande affärsutvecklingsplattform för besöksnäringen. En helhetslösning specialiserad på att driva direktbokningar och onlineförsäljning, med det primära målet att hjälpa våra kunder att öka konvertering och generera merförsäljning för att uppnå en mer effektiv operationell verksamhet. BookVisit grundades 2012 och är en del av Visit Group.

Om Sweetspot: datadriven plattformen som hjälper golfanläggningar med intäktshantering.Företaget grundades 2016 och idag hjälper med kunder i Norden samt Storbritannien.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

IfK Göteborg utlyste medlemsmöte oh de ansvariga kände att det kunde hända mycket. Det gjorde det inte. Mötet  på Elite Park Avenue lockade över 300 medlemmar  medan ytterligare 975 följde händelserna via sändning . Det blev överraskande lugnt med tanke på en svajig säsong. Men slutet blev bra, och det tjänade som lugnande medel i klubben. Blåvitt hängde kvar och ordförande Rickard Berkling kunde knäppa upp västknapparna och andas ut. Både efter sista matchen och Medlemsmötet. 

Då hade han ställt sig inför alla och varit mycket uppriktig.

Gamla Ullevi i Göteborg förbereds för en ny hybridgräsmatta (Carpet-hybrid) inför nästa säsong. Innan nyanläggningen påbörjas kommer den gamla gräsmattan att fräsas bort och underlaget förberedas.

”Konstgräset är framtiden i Sverige”, det kommer att öka spelarnas teknik och tempo, alla får bättre möjligheter att träna”, har det hetat i några år, men nu gäller ett annat resonemang bland arenaägare 

Riksidrottsstyrelsen inför ett övergångsstöd till de medlemsförbund som enligt det preliminära förslaget blev utan elitidrottsstöd 2024-25. Det är ett resultat av dialoger med medlemsförbund efter att kritik framförts mot det preliminära elitidrottsstödet.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Ola Serneke och IFK Göteborg har varit synonymt. 

Han har sagt ja vid flera tillfällen.Han underlätttade bygget av Kamratgården, han har varit en partner i olika perioder, han tog initiativ till Kvibergs  Arena och han har varit huvudsponsor sedan 2019. Men nu upphör ett fem-årsavtal och parterna har inte kommit fram till en ny lösning, utan att Serneke  sagt konsekvent nej

Tillsammans med VM-organisationen för VM 2024 har Svensk

Innebandy och Folkspel tagit fram en specialgjord Sverigelott, där hela

överskottet går tillbaka till föreningarna i Svensk Innebandy.

Arbetet mot VM 2024 pågår för fullt och nu kan Svensk Innebandy som ett

led i detta presentera Folkspel som en ny partner.

Viaplays nya dramaserie Börje – The Journey of a Legend golvade recensenter och tittare i helgen. Premiäravsnittet på söndagen är den mest sedda originalserien på Viaplay i Sverige någonsin. Därutöver bänkade sig runt 400 000 tittare framför TV3 för premiären. Dramaserien i sex delar, med Valter Skarsgård i huvudrollen som Börje Salming, har dessutom hyllats av kritiker. 

Fotbollens Silly Season har sina sista skälvande timmar. Penningflödet mellan klubbarna upphör natten mot fredagen  och sportcheferna kan andas ut. Spelare skiftar adress, med eller mot sin vilja. Natten till fredagen slår fönstret igen för klubbarna i både herr- och damallsvenskan. Ute  i Euroopa är det stopp ett dygn senare, natten mot lördagen slår det igen