Mats Wilander värvas av Expekt

Expekt har värvat Mats Wilander som spelbolagets exklusiva tennisambassadör: ”Jag kommer att göra analyser och tips med start i Wimbledon och vara Expekts ansikte utåt i tennisen. Jag ser verkligen fram emot detta”.
Annons

Mats Wilander, som idag är en stor TV-profil som ankare hos Eurosport och Sveriges nuvarande Davis Cup-kapten, blir Expekts nya äss från den 15 juni.

Expekt fortsätter därmed att bygga ett stall av stora profiler som spelbolagets ambassadörer. Nyligen presenterades pokerlegenden och världsmästaren Scotty Nguyen som Expekts nya pokerprofil och sedan tidigare jobbar spelbolaget med tunga namn som Zibi Boniek, Fredi Bobic och Glenn Strömberg i sina stora marknader på sportfronten.

- Det blir ett nytt steg för mig att jobba inom spelsektorn och det blir intressant och utmanande att ge min syn på matcherna och att hitta vinnarna på Expekt.com, säger Mats Wilander.

Mats Wilander vann sju Grand Slam singeltitlar mellan 1982 och 1988 och var rankad etta i världen -88. Han är en av bara fem spelare som har vunnit Grand Slam-titlar på såväl grus, gräs som hardcourt, tillsammans med Roger Federer, Rafael Nadal, Andre Agassi och Jimmy Connors. Wilander vann Australian Open två gånger på gräs.

År 2002 valdes Mats Wilander in i International Tennis Hall of Fame.

- Vi har en världsstjärna ombord som är omtyckt både som person och som tennisexpert. Vi har flera överraskningar på gång med Mats under året och bland annat kommer våra kunder att kunna vinna en exklusiv tennislektion och träff med Mats. Vi är stolta över att ha Wilander ombord, säger Dan Vikman, Press & PR Manager på Expekt.

Fakta

Mats Wilander
Född: 22 August 1964
Plats: Växjö, Sweden
Längd: 1.82 m
Vikt: 77 kg
Proffs: 1981
Sista år på touren: 1996
Prispengar: US$7,976,256
Singelstatistik: 571-222
ATP-singeltiltar: 33
Högsta ranking: Nr. 1 (12 september 1988)
Grand Slam singeltitlar: 7
Australian Open vinnare: 1983, 1984, 1988
French Open vinnare: 1982, 1985, 1988
US Open vinnare: 1988
Wimbledon kvartsfinalist: 1987, 1988, 1989

 

Betydelsen av att sälja spelare bevisas med all önskvärd tydlighet i Elfsborg. Klubben gick 15 miljoner plus 2020 - mycket tack vare försäljningen av forwarden Jesper Karlsson till nederländska AZ Alkmaar. Det innebär i sin tur att klubben har 30 miljoner i eget kapital

Svensk Elitfotboll lanserar en öppningsplan för återgång till publik, "Så ska fotbollssäsongen räddas". 

På onsdagen presenterade Svensk Elitfotboll en öppningsplan som visar hur elitfotbollen ändå ska kunna genomföras. På fredag får Folkhälsomyndigheten se förslaget.

10 miljoner back. Det skulle få vilken klubbkassör som helst att gråta. I BK Häcken tar den ansvarige beskedet med ro. Prognosen i fjol var 40 miljoner! Då är 10 miljoner bra mycket lättare att acceptera. 

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

I tisdags morse rasade taket till Berners bilhall i Östersund. Människor som befann sig bland bilarna flydde ut när takkonstruktionen började knaka, och ingen människas skadades lyckligtvis.

Nu pågår röjningsarbetet och en av de ledande personerna är Thomas Wassberg och hans klubb, Åsarna IK.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

Enbart en av tio som ser skidor på tv är under 40 år, påvisar en undersökning, utförd på uppdrag av DN och gjord  av mediemätningstjänsten MMS.

En klar majoritet av tv-tittarna gillar skidor , ja egentligen all TV.-idrott, men det är de äldre.

Bekräftelsen från IFK Göteborg dröjer, men på onsdagseftermiddagen gick Sportbladet ut med att IFK Göteborg har klart med stjärnspelarna Marcus Berg och Oscar Wendt.

IFK Göteborg ska ha säkrat ytterligare två hemvändare som innebär att laget förstärks avsevärt.