11-åringens fantastiska spel inför kamerorna

TV och tidningar gör stora inslag och förtjust tittar människor världen över på bilderna med Tiger Woods, 44, som tillsammans med sin 11-årige son,Charlie spelar ”Father/Son Challenge på Grande Lakes i Orlando. 

PNC Championship,kallad Father/Son Challenge,är den årliga tävlingen där golfstjärnornan tävlar tillsammans med en nära anhörig.

Svenska Annika Sörenstam spelar tillsammans med pappa Tom, 79.

Men Annika och Tom är inte det enda blågula inslaget. Här finns också Charlie Woods som har gjort total succé.

Charlie bjuder på en fantastisk golf. Han må ha den bästa instruktören men han är ändå bara 11 år. Hans sving har samma mjukhet och följsamhet som pappa.

På ett hål gjorde han en eagle. Inspelet från 160 meter var exemplariskt, bollen stannade fyra decimeter från och sedan sänkte han putten och gjorde en lätt segergest. Pappa var desto gladare. Han jublade och kramade om sonen.

Btraktare på plats följer entusiastiskt parets framfart. Golfjournalister är helt hänförda. 11-åringen spelar som en vuxen proffsspelare och visar en sådan avslappnad attityd trots uppmärksamheten. 

Och det märkliga har uppstått  att pappa Tiger slipper vara i centrum.

Publikfavoriterna ligger på sjätte plats före Team Langer medan paret Söderstam återfinns på 14:e plats.

Fakta

Tiger Woods beräknas ha tjänat över 1 miljard dollar under sin  sagolika karriär. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Tretorn har haft en stark koppling till tennisen under många år vilket och det har även inkluderat ett mångårigt samarbete som officiell bollpartnermed tennisveckorna i Båstad  Ett samarbete som nu förlängs tillsammans med WTA och ATP turneringarna på Nordea Open  4–17 juli .

På torsdagen uppstår svensk industrihistoria vid nationalarenan i Solna. Där ska  skogsbaserat funktionsmaterial för konstgräsplaner installeras på Råstasjöns Idrottsplats. Ett unikt svensktillverkat biomaterial med lågt koldioxidavtryck kan ersätta dagens fossilbaserade material. 

Gotlands Grand National växer lavinartat. Från de maskindrivna motorcyklarna till att nu cyklisterna välkomnas  till det gamla skjutfältet och gör evenemanget gigantiskt.  Det är vad Svenska Cykelförbundet i samarbete med Svenska Motorsportsförbundet tror och hoppas på när de tillsammans genomför GGN E-Bikeden 27 oktober 2022, dagen innan GGN startar.  Arrangörerna räknar invasion på ön!.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Göteborgsföretaget More SPACE tecknar samarbetsavtal med SVT Sport  och växer som ett av landets ledande sponsorföretag.

Det handlar om ett mycket eftertraktat avtal.  More SPACE blir SVT:s partner i minst tre år och får ansvaret  för att sälja programsponsring till SVT:s stora sportevenemang till och med december 2025.

Totalt handlar det om 19 stora sportevenemang med allt från Friidrotts-VM till Fotbolls EM för damer, Fotbolls VM för herrar, Junior VM i ishockey samt Vinterstudion med världscupen i Skidskytte och Ski Classics

Regeringen föreslår flera åtgärder som förstärker arbetet mot matchfixning. Förändringar som innebära ökade möjligheter att stoppa de som förstör idrotten. Samtidigt ska spelbolag tvingas att dela information vid misstanke om matchfixning.

En dag innan fotboll-EM startar har SVT fått klartecken. Expert-team under de kommande matcherna blir förre fotbollsdomaren Jonas Eriksson och  Tony Gustavsson, tidigare tränare. Men inte nog med det. De backas upp av SVT Sports Daniel Nannskog och tidigare landslagsspelarna Nilla Fischer, och Lisa Dahlkvist. Det ska uppenbarligen aldrig få bli tyst…

Vissa går mot strömmen.  Som Jonas Jerebko, basketstjärnan. Lagom som ishockeyspelare och fotbollsspelare flyr Ryssland skriver han ett nytt kontrakt med CSKA Moskva, vilket innebär, förstås, att han måste bo i den ryska huvudstaden! Men nu har en sponsor därför hävt ett kontrakt. Och på torsdsgen slog också Basketbollförbundet lartm och stänger av honom från landslagsspel.