11-åringens fantastiska spel inför kamerorna

TV och tidningar gör stora inslag och förtjust tittar människor världen över på bilderna med Tiger Woods, 44, som tillsammans med sin 11-årige son,Charlie spelar ”Father/Son Challenge på Grande Lakes i Orlando. 

Annons

PNC Championship,kallad Father/Son Challenge,är den årliga tävlingen där golfstjärnornan tävlar tillsammans med en nära anhörig.

Svenska Annika Sörenstam spelar tillsammans med pappa Tom, 79.

Men Annika och Tom är inte det enda blågula inslaget. Här finns också Charlie Woods som har gjort total succé.

Charlie bjuder på en fantastisk golf. Han må ha den bästa instruktören men han är ändå bara 11 år. Hans sving har samma mjukhet och följsamhet som pappa.

På ett hål gjorde han en eagle. Inspelet från 160 meter var exemplariskt, bollen stannade fyra decimeter från och sedan sänkte han putten och gjorde en lätt segergest. Pappa var desto gladare. Han jublade och kramade om sonen.

Btraktare på plats följer entusiastiskt parets framfart. Golfjournalister är helt hänförda. 11-åringen spelar som en vuxen proffsspelare och visar en sådan avslappnad attityd trots uppmärksamheten. 

Och det märkliga har uppstått  att pappa Tiger slipper vara i centrum.

Publikfavoriterna ligger på sjätte plats före Team Langer medan paret Söderstam återfinns på 14:e plats.

Fakta

Tiger Woods beräknas ha tjänat över 1 miljard dollar under sin  sagolika karriär. 

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Ansvariga inom Malmö Redhawks är på hugget. I takt med att nyförvärv ökar - nu har sju nyförvärv presenteras, varav Carl Söderberg är det absoluta klippet - växer  skaran av av sponsorer. Senaste nytt -  Bravida hartagit beslutet  att öka engagemanget som huvudpartner igen. 

En av Sveriges mest kända och besökta evenemangsarenor, Ericsson Globe, byter namn till Avicii Arena. Genom ett unikt samarbete mellan Stockholm Live, stiftelsen Tim Bergling Foundation samt Trygg-Hansa och Bauhaus, blir en av landets mest ikoniska byggnader nu en symbol och mötesplats för arbetet med att förebygga psykisk ohälsa bland unga.

En svensk seger som öppnar perspektivet. Polen härnäst, men nu kan man se konturerna av ett avancemang. Då handlar det inte enbart om sportsliga värden utan i lika hög grad om pengar i belöning. Faktum är att Sverige redan har tjänat 100 miljoner kronor!

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Första avtalet gjordes upp för 50 år sedan. Det består än i dag. Svenska Fotbollförbundet och Folksam har inte tröttnat på varandra utan fortsätter satsningen  och förlänger partneravtalet. 

 Folksam förstärker en position och roll som man vill betona – att vara ”idrottens försäkringsbolag”.

För ett år sedan avslöjades Unibets rekordsponsring när bolaget gick in som huvudpartner till svensk elitfotboll. Ett avtal som löper över sex år, med option på ytterligare sex år, med ett initialt värde på 900 miljoner kronor eller om optionen utlöses ett totalt värde på 1,8 miljarder.  Nu väljer Unibet att utöka satsningen genom att också bli presentationspartner.

Det är ingen måtta på stjärnglansen och antalet personer när Disovery presenterar medarbetarna vid OS i Tokyo. Men du känner igen de flesta som antingen f d aktiva och framträdande inom idrott eller tidigare synbara i olika TV-kanaler. Det de nu har gemensamt är att de ska guida oss i Discovery+, Kanal 5 och Kanal under några sommarveckor genom Olympiska  spelen iJapan. Lönebudgeten för närmare 50 medarbetare vore rätt intressant ...

60 välkomna miljoner. Glädjen i IFK Norrköping var stor när jätteaffären med ryska klubben Rubin Kazanprese presenterades på torsdagen.  Sead Haksabanovic flyttar dit och fotbolls-Sveriges tredje största affär är ett faktum. Bara Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak har varit dyrare.