Atleten bröt foten inför reklamfilm

Tiokamparen Fredrik Samuelsson, som skulle delta i Finnkampen 2023, var även ansiktet utåt för samarbetet mellan Taxi Stockholm och Finnkampen. Några veckor innan friidrottsevenemanget, bröt Fredrik Samuelsson sin fot under friidrotts-SM. Fredrik var tvungen att stryka sig från Finnkampen och samarbetet mellan friidrottsprofilen och Taxi Stockholm äventyrades.

Fredrik Samuelsson vid inspelningen. Foto: Privat

Innan olyckan, hade Fredrik Samuelsson tillsammans med Taxi Stockholm spelat in en reklamfilm som skulle publiceras i samband med Finnkampen. Reklamfilmens manus byggde på hans medverkan i Finnkampen. När Fredrik bröt foten gick det inte att använda det redan inspelade materialet.

– Vi fick laborera och spåna nya idéer kring hur vi skulle lösa situationen. Lyckligtvis var Friidrottsförbundet och Fredrik väldigt  samarbetsvilliga, säger Lina Telander, Marknadsansvarig på Taxi Stockholm.

Bara några dagar efter Fredriks fotoperation, deltog han på en ny inspelning med Taxi Stockholm.

– Vi behövde göra om materialet men vi var fast beslutna om att vi ville göra det med Fredrik. Ett av Taxi Stockholms värdeord är trygghet och det vill vi ska genomsyra hela vår verksamhet, även gentemot våra samarbetsprofiler. Fredriks värde för oss som idrottsman och profil förändrades inte för att han inte kunde delta i själva tävlingen, menar Lina Telander.

– Slutresultatet blev bättre än originalversionen.  

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Bygget av en jättelik commumity för svensk idrott växer. Nu avslöjas att det bakomvarande företaget, Wimt med vd:n Sebastian och projektets initiativtagare Sebastian Lundgren i spetsen, har fått investeringar på närmare 40 miljoner kr.  Och pengarna fortsätter att rulla in.
- Det har blivit möjligt tack vare en framgångsrik beta-lansering med klubbar som Frölunda HC och Växjö Lakers och det arbetet fortsätter. På tur står bl a Brommapojkarna, säger Sebastian

Det är Peter Stordalens stora dag.Friends Arena blir Strawberry Arena efter att Stockholm Live, som sköter driften av arenan, slutit avtal med Petter Stordalens hotellkedja Strawberry. Avtalet med den norske entreprenören löper på tio år och handlar om en affär på över 100 miljoner kronor

Bygget av arenan var starten för utvecklingen av Arenastaden och är fortsatt en katalysator för områdets attraktionskraft.  

Biljetterna till Swedish Opens inledning i Båstad på måndagen går åt som smör i solsken. Vid lottningen skapades mötet Leo Borg mot Rafael Nadal! Rrena drömmen för arrangörerna!

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Malmö Redhawks  bygger nytt och  förstärker laget succesivt.Och byggde nytt, det var precis vad Percy Nilsson gjorde för ett antal år sedan när Malmö Arena tillkom.  Den arena som idag är inte bara hemmarink för klubben utan också en huvudpartner. Ett nytt avtal är undertecknat i dagarna. Över hela uppgörelsen svävar Percys intentioner.

Handbollsföreningen IFK Karlskrona  sålde den första win-winlotten i ideella Folkspels nya föreningslotteri,  Joyna. För det belönas de med 100 000 kronor som går direkt till föreningens verksamhet.
- Välkomna pengar till vår förening! En n härlig sommarpresent, säger Mats Lindau, förre storspelaren som i dag är sportchef i föreningen. 

Förra sommaren lanserades Sportscom med professionell livekommentering  . Nu läggs den digitala sportradion ned.

– Ett jättetråkigt beslut, säger grundaren Ola Heffler.

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.