Kräftkalas förför sponsorerna

”Vi har 1,5 miljoner kronor i sponsorintäkter. Det finns lag i elitserien som har lika mycket i sponsorpengar som vi har i totalomsättning”, säger Hagforsklubbens ordförande Lennart Andersson som ska förföra sponsorer via kräftkalas.
Annons

Valsarna är speedwayklubben som har gått igenom ett ekonomiskt stålbad. Klubben var hårsmånen från konkurs i fjol och återhämtningen tar tid trots att Hagfors kommun kom till undsättning när krisen var som störst.

Nu intensifieras arbetet för att öka flödet på intäktssidan. Ett rejält kräftkalas är första åtgärden. Ordföranden och tre andra styrelsemedlemmar kokade 100 kilo kräftor och fick ett fantastiskt gensvar med 120 anmälda deltagare från hela Värmland.

Optimismen stiger i klubben, nu har man kontakt med åtskilliga företag och dessa ska nu få förslag till utbyte.

- Vi siktar på att öka intäkterna med en miljon kronor, säger Valsarnas ordförande Lennart Andersson.

Göteborg får en ny jätteanläggning för padel. Det är företaget  Time4Padel som i samarbete med fastighetsbolaget Tuvebacken Förvaltnings AB planerar  ennybyggnation i Torslanda/Björlanda.  Parterna siktar på en unik anläggning som ska öppna i november-december.

SHL-ishockey i maj-juni rycker allt närmare!

  Med över 100-talet bekräftade fall av covid-19 och ett 40-tal framflyttade matcher har SHL-organisationen tvingats till flera åtgärder

Sportchefen Johan Hemlin har meddelat att SM-slutspelet senareläggs minst två veckor.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Influencern Joakim Lundell, 35, är beredd att gå in med ”en ”extremt stor summa” – under förutsättning att satsningen går till  till en målvakt. Krislaget  LHC kan få hjälp från oväntast håll. Lundel, Influencern, östgöten och hockeyspportern vill bidra när LHC har inlett en insamling för att förstärka truppen.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

 I kväll, onsdag, är det premiär för en synnerligen annorlunda NHL-säsong med matcher varje dag. – och Viaplay  via streamingtjänsten direktsänder samtliga 868 grundspelsmatcher samt slutspelet.

Den 8 november sänkte Varbergs Astrit Selmani, 23 år, Hammarby med tre mål i 5-2-seger hemma på Påskbergsvallen. På fredagen presenterades han som Hammarbys spelare med ett kontrakt på fyra år, och enligt uppgifter är det Hammarbys största transfer någonsin.