Valoberedningen vill ha en annan ordförande

Peter Hunts attityd blev dyr för IFK Norrköping.Tio medarbetare slutade i protest. Nu drabbas Hunt själv. Klubbens valberedning föreslår ett annat namn som ordförande till årsmötet i slutet av februari.

Annons

Norrköpings Tidning har fått bekräftelsen  från Hunt själv. ”Det stämmer” skriver han i ett sms på frågan om uppgifterna är riktiga.

"Nej tack!", skriver han i ett sms till NT om han vill kommentera mera.

Egentligen är situationen märklig. Peter Hunt har via sin förmåga och sina pengar gjort det möjligt för IFK att bli en storklubb igen. Han kan peka på tolv framgångsrika år som ordförande i den klassiska föreningen.

Men han har gjort sig själv omöjlig. Människor har inte velat jobba med honom och nu väntar ett stort förändringsarbete i IFK Norrköping. Hunt har varit en mycket stor del av det som hänt i klubben. Nu måste valberedningen bygga en ny organisation.

Ett IFK utan Hunt framstår egentligen som främmande, men det är snart ett faktum.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Nu börjar Dejan Kulusevski se resultatet av att han etablerar sig inom elitfotbollen. Han har blivit uppvaktad av företag och har skrivit sitt första reklamkontrakt. Vitamin Well låter medddela att Dejan ska gör reklam för företaget produkter.

Svensk Elitfotboll lanserar en öppningsplan för återgång till publik, "Så ska fotbollssäsongen räddas". 

På onsdagen presenterade Svensk Elitfotboll en öppningsplan som visar hur elitfotbollen ändå ska kunna genomföras. På fredag får Folkhälsomyndigheten se förslaget.

Samma dag, bara några timmar efter att Svensk Elitfotboll presenterat förhoppningar i sin plan för att kunna bjuda in åskådarna till matcherna igen kom  dråpslaget -  Folkhälsomyndigheten har tog idag beslutet att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av sådan idrott som är yrkesmässig. Detta som en konsekvens av det rådande smittläget.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

- Uppgifter om fixade matcher är vardagsmat för oss.

Den skrämmande bilden ger poliskommissarie Fredrik Gårdare, chef för polisens aktionsgrupp mot idrottsrelaterad brottslighet.

Den 8 november sänkte Varbergs Astrit Selmani, 23 år, Hammarby med tre mål i 5-2-seger hemma på Påskbergsvallen. På fredagen presenterades han som Hammarbys spelare med ett kontrakt på fyra år, och enligt uppgifter är det Hammarbys största transfer någonsin.