Zlatan investerar igen i fastighet

Zlatan Ibrahimovic är härlig.  Uppenbarligen gillar han bilar – och fastigheter. Han köper och säljer i jämn takt.

Nu investerar han på Östermalm igen. Tidningen Fastighetsvärlden rapporterar om att han köper grannfastigheten till Elimkyrkan – för 130 miljoner kronor.

Zlatan unnar sig också nöjen. Här är han i Paris på premiären av filmen "Asterix och Obelix.

Enligt tidningen har han köpt fastigheten åt ”familjemedlemmar och vänner”.

Men det har blivit antal köp och försäljningar under åren. Minns huset i Malmö, där allt började, där han knackade på och förmådde övertyga ägarna att sälja. Det sålde han efter några år. Det samma gällde den mycket exklusiva sportstugan, eller vinterkomplexet, i Åre. Det blev färdigbyggt och sedan gick det några år, då ville han sälja där också. I Jämtland har han för övrigt något mindre kryp in när längtan till jakt blir stor.

Och i takt med att familjen flyttat mellan världsmetropolerna när han har bytt fotbollsadress har det också blivit ett antal skiften. Alltid med tillgång och närhet till rymliga garage. Bilarnakräver sitt också.

Nu är Östermalm högaktuellt. 

2015 han en fastighet där för runt 110 miljoner kronor, det gällde

den tidigare Elimkyrkan, som renoverats till bostad till formen av ett så kallat ”town house”, med utrymme för ett hushåll.

Nu fick han tips om att grannfastigheten var ute till försäljning. 130 miljoner senare äger han det huset också och då fick han tillgång till 874 kvm bostäder och 187 kvadratmeter lokaler fördelat på nio lägenheter 

Inte nog med de. Ni har väl sett hur han också investerar lite oväntat i Padelbranchen. Hans Padel Zenter ska bli större vid E4:an norr om Stockholm. 

Men hemma i Milano hinner han träna mellan affärerna och i Italien ryktas det att han återkommer efter skadan och tänker träna med lagkamraterna i Milan i nästa vecka

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 
Årets SM-vinnare på både herr- och damsidan kommer att tilldelas Bengt Johanssons pokal. Efter handbollslegendarens bortgång 2022 påbörjades arbetet med de nya pokalerna till Bengas minne - nu är de redo att lyftas för första gången.
 De båda pokalerna är inte bara symboler för seger, utan också för hans arv och minne.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

”Gör golfen vildare”. Med den slogan lanserar Världsnaturfonden WWF och Svenska Golfförbundet (SGF) ett nytt  samarbete  En rad insatser ska gynna naturen – allt från blomsterängar för pollinerande insekter till att bygga bihotell.
Kampanjen Gör golfen vildare  riktas brett till både allmänheten, företag och organisationer.

Sedan starten 1991 har den ideella organisationen Folkspel, via främst BingoLotto och Sverigelotten, betalat ut uppemot 18 miljarder till svenskt föreningsliv.  Men det är inte nog.nu startar Folkspel Joyna, ett nytt digital tlotteri.

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.