"Vi ska bygga det mest hållbara huset"

Anja Pärsson har alltid siktat högt.  Det gör hon också efter karriären.

Tillsammans med sin partner, Filippa, har hon sedan en dryg vecka öppnat en you tube-kanal, där de berättar om sitt drömprojekt.

- Vi skall bygga Världens mest hållbara hus! Ja, vi skall i alla fall försöka, utropar paret som tar hjälp av lokala hantverkare i Umeå.

 

Parets planering och jobb ska kunna följas i paret egna och nya you tube-kanal. Där de har redan har fått 3 540 prenumeranter

Intresset är stort och många har redan besökt sajten där det ska finnas många vinstmöjligheter.  

- Äntligen kan vi berätta om vårt drömprojekt!... Och ni skall få följa med på hela den här härliga resan. Det blir säkerligen en hel del berg- och dalbana i både livet och med bygget, men kul skall det bli. Jublar duon med enad röst.

På en strandtomt utan för Umeå ska deras vinkelhus uppföras. Det ska bli ”världens mest hållbara hus” och människor s ska kunna följa hel processen – från planering till ett färdigt beboligt hus.

De tog pojkarna ur skolan

Allt har en begynnelse i att sönerna Elvis och Maximilian blev sjuka av förskolan och att de togs ur skolan.

Och nu ska huset bygga ett spektakulärt hus efter att ha köpt en tomt.  180 kvm stort med linbana till havet och gosrum 

- Alla som blir prenumeranter på vår kanalhar chans att också att vinna en massa priser som vi kommer tävla ut. Håll utkik i varje avsnitt!

Kända gäster inbjudna

Anja ska till och med vara beredd att ge lektioner i konsten att åka slalomskidor.

Inspelningarna har startat, varje avsnitt ska vara 20 minuter långa, och till huset kommer ett antal gäster att bjudas in.  Stjärnkocken Niklas Ekstedt är en. Å besök kommer även Charlotte Kalla, Micael Bindefeld, Charlotte Perrelli och Stina Nilsson.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Miljardären och H&M-arvingen Karl-Johan Persson gör ytterligare en investering för att etablera sig inom idrottens agentverksamhet. Efter att han köpte in sig i Wesport tar han nu också över agentfirman Footnation för runt 20 miljoner.

Förslag om satsningar på bland annat generellt ökat stöd till idrotten och avgiftsfri idrottsskola fanns med när oppositionspartierna i riksdagen presenterade sina respektive skuggbudgetar. Riksidrottsförbundet summerar förslagen som handlar om idrott.

2022 var ca 62 000 personer anmälda till Göteborgsvarvets olika lopp. Arrangemanget är en stor folkfest men påvisar också värden i en förbättrad folkhälsa och turistekonomiska intäkter för Göteborg.

Överskottet av loppen återinvesteras i Göteborgs föreningsliv. Efter 2022 års genomförande betalas inte mindre än  5,6 miljoner kronor ut till dryga 50 föreningar som bidrar med funktionärer och gör loppen möjliga.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Volvo Trucks, Wist Last & Buss, Volvia, Volvo Finans Bank, SKAB, Elon och Swegon tog beslutet att samarbeta och därför rullade en toppmodern vallatrailer fram till skidskyttelandslaget lagom till säsongspremiären.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Viaplay Group och Internationella handbollsförbundet (IHF) har kommit överens om ett nytt rekordstort avtal. Kontraktet gäller Viaplays marknader i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederländerna, de baltiska länderna samt Storbritannien och sdträcker sig till och med 2031. Handbollsfans kan streama mer än 40 IHF-evenemang live och exklusivt på Viaplay, inklusive alla kommande VM-turneringar för damer och herrar. 

Hockeyallsvenska Djurgården har presenterat ännu en profilvärvning, 36-årige Linus Klasen, närmast från spel i den schweiziska andra ligan med EHC Visp. Av familjeskäl har Klasen valt att bryta kontraktet och flytta hem till Huddinge. Avtalet är på tre år och han väntas debutera redan till helgen.