"Vi ska bygga det mest hållbara huset"

Anja Pärsson har alltid siktat högt.  Det gör hon också efter karriären.

Tillsammans med sin partner, Filippa, har hon sedan en dryg vecka öppnat en you tube-kanal, där de berättar om sitt drömprojekt.

- Vi skall bygga Världens mest hållbara hus! Ja, vi skall i alla fall försöka, utropar paret som tar hjälp av lokala hantverkare i Umeå.

 

Parets planering och jobb ska kunna följas i paret egna och nya you tube-kanal. Där de har redan har fått 3 540 prenumeranter

Intresset är stort och många har redan besökt sajten där det ska finnas många vinstmöjligheter.  

- Äntligen kan vi berätta om vårt drömprojekt!... Och ni skall få följa med på hela den här härliga resan. Det blir säkerligen en hel del berg- och dalbana i både livet och med bygget, men kul skall det bli. Jublar duon med enad röst.

På en strandtomt utan för Umeå ska deras vinkelhus uppföras. Det ska bli ”världens mest hållbara hus” och människor s ska kunna följa hel processen – från planering till ett färdigt beboligt hus.

De tog pojkarna ur skolan

Allt har en begynnelse i att sönerna Elvis och Maximilian blev sjuka av förskolan och att de togs ur skolan.

Och nu ska huset bygga ett spektakulärt hus efter att ha köpt en tomt.  180 kvm stort med linbana till havet och gosrum 

- Alla som blir prenumeranter på vår kanalhar chans att också att vinna en massa priser som vi kommer tävla ut. Håll utkik i varje avsnitt!

Kända gäster inbjudna

Anja ska till och med vara beredd att ge lektioner i konsten att åka slalomskidor.

Inspelningarna har startat, varje avsnitt ska vara 20 minuter långa, och till huset kommer ett antal gäster att bjudas in.  Stjärnkocken Niklas Ekstedt är en. Å besök kommer även Charlotte Kalla, Micael Bindefeld, Charlotte Perrelli och Stina Nilsson.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
”I februari reste jag med familjen på semester. Då hade jag jobbat mer än 14 månader utan en enda ledig dag. Jag är målinriktad och gillar att anta utmaningar men i långa loppet är det inte hållbart att arbeta så”,
Med de orden vill Peja Lindholm lämna  uppdraget som vd i Östersunds fotbollsklubb.
Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat.

Problemet är löst, Finnvedsvallen  en fotbollsarena igen
När IFK Värnamo har i sin ”femte hemmamatch” mot Kalmar FF den 19 maj blir det faktiskt spel på just hemmaplan, på egna Finnvedsvallen!

 

 

 

 

Eländet som bekymrat hela Fotbolls-Sverige är löst och åtgärdat 

Elitloppet och hade en efterlängtad revansch och de fem segermiljonerna  i sikte. Inledningen stärkte förväntningarna, kusken Örjan Kihlström styrde till spets och tränaren Daniel Redén log. Men franska stjärnhästenHorsy Dream med Eric Raffin stod för en våldsam speed och sänkte Europarekordet när han vann på 1.08,0!

” Som ett jetplan kom, kommenteradeÖrjan Kihlström.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Pengar i en folkrörelse, är det förenligt, i synnerhet vid behovet av miljoner. Och, räcker de kommersiella krafterna till i vårt land?
Ledande frågor när Center for Sport and Business på Handelshögskolan hade sin partnerdag.   Framtidsfrågor utmanade de närvarande som skulle försöka ta ställning. Ämnet är gränslöst, åsikterna och svaren likaså.
Det här är helgen då trav gäller för 100 000-tals svenskar. Solvalla invaderas av entusiaster och det uppstår en mycket speciell atmosfär med spel och, tävling och den spänning som det leder till.
Närmare 1,5 miljoner svenskar samlas årligen kring travet, en sport som förknippas med gemenskap och tradition som förts vidare över generationer. Inför årets stora travhelg, Elitloppet, vill ATG dessutom rikta nytt ljus åt travets betydelse i svensk historia. 

Lagom som många sportentusiaster hade fått ordning på valet av kanal och visste hur man tekniskt går tillväga – då lanseras en ny streamingtjänst och vänder upp och ned på allt som människor har lärt sig och vant sig vid. 

Köp – och säljfesten rasar med oförminskad intensitet i hockeyns högsta divisioner. Vad som tidigare dementerats med eftertryck blir den här årstiden till sanningar. Kontrakt rivs, och nya skrivs. 
Att SHL-lag har spelare i karantän, och vägrar  tillträde till omklädningsrum, har mindre betydelse – bara kontraktssumma och längd är tilltalande.