"Vi ska bygga det mest hållbara huset"

Anja Pärsson har alltid siktat högt.  Det gör hon också efter karriären.

Tillsammans med sin partner, Filippa, har hon sedan en dryg vecka öppnat en you tube-kanal, där de berättar om sitt drömprojekt.

- Vi skall bygga Världens mest hållbara hus! Ja, vi skall i alla fall försöka, utropar paret som tar hjälp av lokala hantverkare i Umeå.

 

Parets planering och jobb ska kunna följas i paret egna och nya you tube-kanal. Där de har redan har fått 3 540 prenumeranter

Intresset är stort och många har redan besökt sajten där det ska finnas många vinstmöjligheter.  

- Äntligen kan vi berätta om vårt drömprojekt!... Och ni skall få följa med på hela den här härliga resan. Det blir säkerligen en hel del berg- och dalbana i både livet och med bygget, men kul skall det bli. Jublar duon med enad röst.

På en strandtomt utan för Umeå ska deras vinkelhus uppföras. Det ska bli ”världens mest hållbara hus” och människor s ska kunna följa hel processen – från planering till ett färdigt beboligt hus.

De tog pojkarna ur skolan

Allt har en begynnelse i att sönerna Elvis och Maximilian blev sjuka av förskolan och att de togs ur skolan.

Och nu ska huset bygga ett spektakulärt hus efter att ha köpt en tomt.  180 kvm stort med linbana till havet och gosrum 

- Alla som blir prenumeranter på vår kanalhar chans att också att vinna en massa priser som vi kommer tävla ut. Håll utkik i varje avsnitt!

Kända gäster inbjudna

Anja ska till och med vara beredd att ge lektioner i konsten att åka slalomskidor.

Inspelningarna har startat, varje avsnitt ska vara 20 minuter långa, och till huset kommer ett antal gäster att bjudas in.  Stjärnkocken Niklas Ekstedt är en. Å besök kommer även Charlotte Kalla, Micael Bindefeld, Charlotte Perrelli och Stina Nilsson.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Tillväxtverket svarar nu på idrottsrörelsens skarpa kritik avseende den statliga myndighetens återbetalningskrav på svenskt föreningsliv, totalt 72,6 miljoner i utbetalat stöd vid korttidsarbete under pandemin, med början i mars 2020.

Degerfors kommun vill sälja klassiskaStora Valla. Det chockartade beskedet nådde klubben plötsligt på måndagen, en och en halv vecka innan allsvenska premiären.

-Vi är chockade över att det kommer utan någon dialog, säger klubbchef Lars Weman. På sin hemsida skriver Degerfors:

"Vänsterpartiet och Moderaterna i Degerfors kommun harkommit överens om att försöka sälja Stora Valla. Beskedet kom som en chock för föreningens styrelse och personal, som inte delgivits planerna eller deltagit i någon form av dialog rörande en försäljning".

Vasaloppet 100 år, då springer folk enen av sig för at få åka skidor i mars 2024.. Det 100:e loppet, är nu fulltecknat med 15 800 deltagare. Och totalt har närmare 30 000 anmält sig till något av loppen i Vasaloppets vintervecka 2024.

Inte nog med det, nu har 1 796 målgångar registrerats totalt i något lopp!

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt, som kandiderar för att bli ordförande  i Svenska Fotbollförbundet, kunde på måndagen räkna in 18 tunga röster.

 Det största distriktet, Stockholm, har vid årsmöte beslutat att stödja valberedningens förslag, det vill säga Fredrik Reinfeldt, som har föreslagits av allsvenska BP.

-Vi har tidigt sagt att vi stödjer valberedningen i den här processen, något som bekräftades vid vårt årsmöte.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Under ishockeyns SM-slutspel, ångestkvalet mellan Brynäs och Malmö samt hockeyallsvenskans play off kan lagens supporters vakna upp med programmet ”Hockeymorgon” måndag-fredag 8.00-9,00. 

1 372 298 263 kronor, 121 miljoner euro i klartext,  - för köp av en fotbollsspelare, Det väcker reaktioner inte bara i fotbollvärlden. Och den berörde, argentinaren Enzo Fernández fyllde 22 år  så sent som för en dryg vecka sedan och får nu pressen att leverera i sin nya klubb, Chelsea.