"Vi ska bygga det mest hållbara huset"

Anja Pärsson har alltid siktat högt.  Det gör hon också efter karriären.

Tillsammans med sin partner, Filippa, har hon sedan en dryg vecka öppnat en you tube-kanal, där de berättar om sitt drömprojekt.

- Vi skall bygga Världens mest hållbara hus! Ja, vi skall i alla fall försöka, utropar paret som tar hjälp av lokala hantverkare i Umeå.

 

Parets planering och jobb ska kunna följas i paret egna och nya you tube-kanal. Där de har redan har fått 3 540 prenumeranter

Intresset är stort och många har redan besökt sajten där det ska finnas många vinstmöjligheter.  

- Äntligen kan vi berätta om vårt drömprojekt!... Och ni skall få följa med på hela den här härliga resan. Det blir säkerligen en hel del berg- och dalbana i både livet och med bygget, men kul skall det bli. Jublar duon med enad röst.

På en strandtomt utan för Umeå ska deras vinkelhus uppföras. Det ska bli ”världens mest hållbara hus” och människor s ska kunna följa hel processen – från planering till ett färdigt beboligt hus.

De tog pojkarna ur skolan

Allt har en begynnelse i att sönerna Elvis och Maximilian blev sjuka av förskolan och att de togs ur skolan.

Och nu ska huset bygga ett spektakulärt hus efter att ha köpt en tomt.  180 kvm stort med linbana till havet och gosrum 

- Alla som blir prenumeranter på vår kanalhar chans att också att vinna en massa priser som vi kommer tävla ut. Håll utkik i varje avsnitt!

Kända gäster inbjudna

Anja ska till och med vara beredd att ge lektioner i konsten att åka slalomskidor.

Inspelningarna har startat, varje avsnitt ska vara 20 minuter långa, och till huset kommer ett antal gäster att bjudas in.  Stjärnkocken Niklas Ekstedt är en. Å besök kommer även Charlotte Kalla, Micael Bindefeld, Charlotte Perrelli och Stina Nilsson.

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Malmö FF hade räknat med 30 miljoner kronor i bonus från  Uefa. I själva verket damp det ned 80 miljoner på bankkontot lsagom till midsommar.

”Nästan obegripligt och, dessutom,  så fantastiskt mycket pengar mera, och som om det var nog som smått osannolikt,  pengarna kom efter en felräkning!” 

På torsdagen uppstår svensk industrihistoria vid nationalarenan i Solna. Där ska  skogsbaserat funktionsmaterial för konstgräsplaner installeras på Råstasjöns Idrottsplats. Ett unikt svensktillverkat biomaterial med lågt koldioxidavtryck kan ersätta dagens fossilbaserade material. 

Söndag 3 juli startar Gotland Runt och föregås av tre dagars festligheter vid Wasahamnen på Djurgården, där 75 000 besökare väntas. Tävlingsarrangören KSSS, Kungliga Svenska Segel Sällskapet, ser behovet av fler gästhamnsplatser i centrala Stockholm och framför allt på Djurgården. Klubben är beredd att investera långsiktigt i en ny gästhamn. 

– Drömmen är invigning lagom till vårt 200-årsjubileum år 2030, säger Stefan Rahm, klubbdirektör på KSSS.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Göteborgsföretaget More SPACE tecknar samarbetsavtal med SVT Sport  och växer som ett av landets ledande sponsorföretag.

Det handlar om ett mycket eftertraktat avtal.  More SPACE blir SVT:s partner i minst tre år och får ansvaret  för att sälja programsponsring till SVT:s stora sportevenemang till och med december 2025.

Totalt handlar det om 19 stora sportevenemang med allt från Friidrotts-VM till Fotbolls EM för damer, Fotbolls VM för herrar, Junior VM i ishockey samt Vinterstudion med världscupen i Skidskytte och Ski Classics

Regeringen föreslår flera åtgärder som förstärker arbetet mot matchfixning. Förändringar som innebära ökade möjligheter att stoppa de som förstör idrotten. Samtidigt ska spelbolag tvingas att dela information vid misstanke om matchfixning.

Kampen om idrott i tv hårdnar. Många aktörer vill  in här.  Senast - ett unikt avtal mellan Expressen och klubbarna i Hockeyallsvenskan – minst 50 matcher ska sändas på försäsongen. Expressen har köpt rättigheterna till ett paket. 

Avtalet är möjligt genom ett samarbete mellan Expressen, Spring Media och klubbarna i Hockeyallsvenskan.

Vissa går mot strömmen.  Som Jonas Jerebko, basketstjärnan. Lagom som ishockeyspelare och fotbollsspelare flyr Ryssland skriver han ett nytt kontrakt med CSKA Moskva, vilket innebär, förstås, att han måste bo i den ryska huvudstaden! Men nu har en sponsor därför hävt ett kontrakt. Och på torsdsgen slog också Basketbollförbundet lartm och stänger av honom från landslagsspel.