Han tjänar 19 miljoner pund årligen

Premier League är fortfarande den rikaste ligan i världen och detta faktum återspeglas i chefernas löner. Här är den uppdaterade listan över de mest tjänande tränarna i den engelska toppklassen har Pep Guardiola i toppen med en lön på 19 miljoner pund per år.

 

Thomas Tuchel, som belönades med ett nytt Chelsea-kontrakt förra sommaren efter att ha vunnit Champions League, ligger bara på åttonde plats med en årslön på 7 miljoner pund.

1. Pep Guardiola (Manchester City) — £19 million

2. Jurgen Klopp (Liverpool) — £16 million

3. Antonio Conte (Tottenham) — £15 million

4. Brendan Rodgers (Leicester City) — £10 million

5. Mikel Arteta (Arsenal) — £8.3 million

6. Ralf Rangnick (Manchester United) — £8 million

7. Marcelo Bielsa (Leeds) — £8 million

8. Thomas Tuchel (Chelsea) — £7 million

9. Ralf Hasenhuttl (Southampton) — £6 million

10. Frank Lampard (Everton) — £5 million

11. David Moyes (West Ham) — £5 million

12. Steven Gerrard (Aston Villa) — £5 million

13. Roy Hodgson (Watford) — £4.5 million

Skriv kommentar

Idrottens Affärers artikelkommentarer modereras aldrig i förväg. Därför omfattas de inte av utgivningsbeviset utan varje person som skriver en kommentar står själv som ansvarig.
CAPTCHA
För att kunna stoppa spamrobotar på Idrottensaffarer.se ber vi dig fylla i texten i bilden i rutan nedan.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Tillväxtverket svarar nu på idrottsrörelsens skarpa kritik avseende den statliga myndighetens återbetalningskrav på svenskt föreningsliv, totalt 72,6 miljoner i utbetalat stöd vid korttidsarbete under pandemin, med början i mars 2020.

Kommunen ger Växjös föreningar 45 miljoner till energibesparande åtgärder. När Arenastaden tillkom i Växjö för cirka tio år sedan var det en investering på 700 miljoner. Vissa hävdar att med allt kom det upp i miljarden. Med 15 minuters gångväg från centrum finns 14 olika arenor. Kostnaderna hölls nere erftersom föreningarna själva gjorde upphandlingen. Då var det en trendbrott i Sverige.

Jerry Andersson, 56, Mr Troja, fick för ett år sen beskedet via Facebook att han inte var önskvärd i Ljungbyföreningen längre. I dag presenterades han som ny i Växjö Lakers organisation.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt, som kandiderar för att bli ordförande  i Svenska Fotbollförbundet, kunde på måndagen räkna in 18 tunga röster.

 Det största distriktet, Stockholm, har vid årsmöte beslutat att stödja valberedningens förslag, det vill säga Fredrik Reinfeldt, som har föreslagits av allsvenska BP.

-Vi har tidigt sagt att vi stödjer valberedningen i den här processen, något som bekräftades vid vårt årsmöte.

Riksdagen har fattat beslut i fråga om propositionen om en förstärkt spelreglering. 

– Sammantaget väldigt positivt för våra allmännyttiga lotterier, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel och ordförande i SVALO (Sveriges Allmännyttiga Lotterier).

Under ishockeyns SM-slutspel, ångestkvalet mellan Brynäs och Malmö samt hockeyallsvenskans play off kan lagens supporters vakna upp med programmet ”Hockeymorgon” måndag-fredag 8.00-9,00. 

1 372 298 263 kronor, 121 miljoner euro i klartext,  - för köp av en fotbollsspelare, Det väcker reaktioner inte bara i fotbollvärlden. Och den berörde, argentinaren Enzo Fernández fyllde 22 år  så sent som för en dryg vecka sedan och får nu pressen att leverera i sin nya klubb, Chelsea.